Demografia e Lihtenshtajnit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Jeta mesatare e pritur në Lihtenshtajn është 79,68 vite (76.1 vjet tek meshkujt dhe 83,28 tek femrat).

Vdekshmëria te foshnjat është 4,64 në 1000 të lindur gjallë. 100 % e popullsisë (më e vjetër se 10 vite) din shkrim lexim.