Gusht 2006

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Stampa:Kryefaqe Kalendari gusht 2006

Lajmet dhe ngjarjet aktuale më të rëndësishme[redakto | përpunoni burim]

Artikulli kryesor: Shiko lajmet dhe ngjarjet e muajit tek portali: Ngjarjet e tanishme

Lajmet dhe ngjarjet e muajit: Gusht 2006[redakto | përpunoni burim]

Lajmet dhe ngjarjet më të rëndësishme të zhvilluara në Gusht 2006 gjenden të detajuara në faqet speciale të mëposhtme:

Përmbledhje e e shkurtër lajmesh[redakto | përpunoni burim]

Për më shumë informacione: kliko këtu...


Lidhje të jashtme[redakto | përpunoni burim]

Shiko edhe[redakto | përpunoni burim]

Kalendari i ngjarjeve
Arkivi i ngjarjeve të vitit 2006
Janar Prill Korrik Tetor
Shkurt Maj Gusht Nëntor
Mars Qershor Shtator Dhjetor
Arkivi i ngjarjeve të vitit 2005
Janar Prill Korrik Tetor
Shkurt Maj Gusht Nëntor
Mars Qershor Shtator Dhjetor
Arkivi i ngjarjeve të vitit 2004
Janar Prill Korrik Tetor
Shkurt Maj Gusht Nëntor
Mars Qershor Shtator Dhjetor
Arkivi i ngjarjeve të vitit 2003
Janar Prill Korrik Tetor
Shkurt Maj Gusht Nëntor
Mars Qershor Shtator Dhjetor

Referencat[redakto | përpunoni burim]

  1. ^ Qendra për Informim e Kosovës (QIK)
  2. ^ Agjencia Telegrafike Shqiptare (ATSH)
  3. ^ Qendra për Informim e Kosovës (QIK)
  4. ^ Agjencia Telegrafike Shqiptare (ATSH)