Shtator 2006

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Stampa:Kryefaqe Kalendari shtator 2006

Lajmet dhe ngjarjet aktuale më të rëndësishme[redakto | përpunoni burim]

Artikulli kryesor: Shiko lajmet dhe ngjarjet e muajit tek portali: Ngjarjet e tanishme

Përmbledhje e shkurtër lajmesh[redakto | përpunoni burim]

Për më shumë informacione: kliko këtu...


Lidhje të jashtme[redakto | përpunoni burim]

Shiko edhe[redakto | përpunoni burim]

Kalendari i ngjarjeve
Arkivi i ngjarjeve të vitit 2006
Janar Prill Korrik Tetor
Shkurt Maj Gusht Nëntor
Mars Qershor Shtator Dhjetor
Arkivi i ngjarjeve të vitit 2005
Janar Prill Korrik Tetor
Shkurt Maj Gusht Nëntor
Mars Qershor Shtator Dhjetor
Arkivi i ngjarjeve të vitit 2004
Janar Prill Korrik Tetor
Shkurt Maj Gusht Nëntor
Mars Qershor Shtator Dhjetor
Arkivi i ngjarjeve të vitit 2003
Janar Prill Korrik Tetor
Shkurt Maj Gusht Nëntor
Mars Qershor Shtator Dhjetor

Referimet[redakto | përpunoni burim]

  1. ^ Agjencia Telegrafike Shqiptare (ATSH)
  2. ^ Agjencia Telegrafike Shqiptare (ATSH)