Prill 2005

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

27 prill 2005[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

25 prill 2005[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Duhet kapërcyer mentaliteti i përdorimit të parasë në dorë dhe vlerësoi se marrëveshja e firmosur për kalimin e pagave të administratës shtetërore nëpërmjet bankave është një sinjal pozitiv në këtë fushë.

13 prill 2005[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

12 prill 2005[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

11 prill 2005[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

8 prill 2005[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Shiko edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]


Arkiva e artikujve Ngjarjet e tanishme sipas muajve
Arkiva për muajt e vitit 2006
Jan. Shk. Mar. Pri. Maj Qer.
Korr. Gush. Shta. Tet. Nën. Dhje.
Arkiva për muajt e vitit 2005
Jan. Shk. Mar. Pri. Maj Qer.
Korr. Gush. Shta. Tet. Nën. Dhje.