Surja el-En`amë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
(Përcjellë nga Suretu el-En`amë)
Jump to navigation Jump to search

Suretu el-En`amë është surja e 6 e radhitur në Kur'an dhe përmban 165 ajete. Mekase.

Përmbajtja[redakto | përpunoni burim]

Përbërja[redakto | përpunoni burim]

Komente[redakto | përpunoni burim]

Tjera të dhëna[redakto | përpunoni burim]

Shih edhe këtë[redakto | përpunoni burim]

Wikibooks:Category
Wikibooks ka më shumë informacione për ketë temë:


Wikibooks:Category
Wikibooks ka më shumë informacione për ketë temë:Lidhje të jashtme[redakto | përpunoni burim]