Surja Abese

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Surja Abese (arab. سورة عبس, "Ai u vrënjt") është surja e 80të e Kur'anit dhe ka 42 ajete. I përket sureve Mekase. Emërtimin e merr nga fjala `abasa me të cilën çelet

Përmbajtja[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Komente[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Tjera të dhëna[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Shih dhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Wikibooks:Category
Wikibooks:Category
Wikibooks ka më shumë informacione për ketë temë:
Wikibooks:Category
Wikibooks:Category
Wikibooks ka më shumë informacione për ketë temë: