Jump to content

Surja ed-Duha

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Surja ed-Duha (arab. الضحى‎, Sūrat aḍ-Ḍuḥā, "Orët e Mëngjesit") është surja 93 në Kur'an dhe ka 11 ajete. Është ndër suret Mekase, emrin e merr nga Aḍ-Ḍuḥā, mëngjesi, që është në ajetin e parë me fjalë përbetimi.

Wikibooks:Category
Wikibooks:Category
Wikibooks ka më shumë informacione për ketë temë:
Wikibooks:Category
Wikibooks:Category
Wikibooks ka më shumë informacione për ketë temë: