Jump to content

Surja el-A`ëla

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Surja el-A`ëla (arab. سورة الأعلى, trans. Sūrat al-Aʻlā, "Më i Larti") është surja e 87 e Kur'ani dhe ka 19 ajete. Bën pjesë ndër suret Mekase.

Përmbajtja[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Përbërja[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Komente[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Tjera të dhëna[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Shih edhe këtë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Wikibooks:Category
Wikibooks:Category
Wikibooks ka më shumë informacione për ketë temë:
Wikibooks:Category
Wikibooks:Category
Wikibooks ka më shumë informacione për ketë temë: