Jump to content

Surja el-En`amë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Suretu el-En`amë është surja e 6 e radhitur në Kur'an dhe përmban 165 ajete. Mekase.

Përmbajtja[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Përbërja[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Komente[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Tjera të dhëna[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Shih edhe këtë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Wikibooks:Category
Wikibooks:Category
Wikibooks ka më shumë informacione për ketë temë:


Wikibooks:Category
Wikibooks:Category
Wikibooks ka më shumë informacione për ketë temë:Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]