Suretu esh-Shems

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Suretu esh-Shems është surja e 91 e radhitur në Kur'an, 15 ajete. Mekase.

Përmbajtja[redakto | redakto tekstin burimor]

Kjo sure përmban 15 ajete dhe është sureja e 91 e Kur'anit

Përbërja[redakto | redakto tekstin burimor]

Komente[redakto | redakto tekstin burimor]

Tjera të dhëna[redakto | redakto tekstin burimor]

Shih edhe këtë[redakto | redakto tekstin burimor]

Wikibooks:Category
Wikibooks ka më shumë informacione për ketë temë:
Wikibooks:Category
Wikibooks ka më shumë informacione për ketë temë:

Lidhje të jashtme[redakto | redakto tekstin burimor]