Udhëheqës të shteteve në vitin 1886

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Udhëheqës të shteteve në vitin 1886 janë të radhitur sipas kontinenteve dhe pastaj në kontinente janë të radhitura shtetet sipas shkronjës.

Afrikë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Amerika e Jugut[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Amerika e Veriut[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Australia dhe Oqeania[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Azi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Europë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. Alexander I Joseph, Mbreti i Bullgarisë (1879–1886)
  2. Ferdinandi i Bullgarisë, Mbreti i Bullgarisë (1886–1918)

Lindje e Mesme dhe Afrikë veriore[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Referimet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]