Udhëheqës të shteteve në vitin 1853

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Udhëheqës të shteteve në vitin 1853 janë të radhitur sipas kontinenteve dhe pastaj në kontinente janë të radhitura shtetet sipas shkronjës.

Afrikë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Amerika e Jugut[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Amerika e Veriut[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Mariano Arista, Presidenti i Meksikës (1851–1853)

Australia dhe Oqeania[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Azi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Europë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Lindje e Mesme dhe Afrikë veriore[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Referimet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]