Udhëheqës të shteteve në vitin 1816

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Udhëheqës të shteteve në vitin 1816 janë të radhitur sipas kontinenteve dhe pastaj në kontinente janë të radhitura shtetet sipas shkronjës.

Afrikë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Amerika[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Australia dhe Oqeania[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Azi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  • Kyawkku Hsiwan - Nga Kaw Tha, Udhëheqës 1783-1820
  • Tawngpeng - Ba Hkun Kein Möng, Udhëheqës 1781-1819

Europë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Lindje e Mesme dhe Afrikë veriore[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]