Udhëheqës të shteteve në vitin 1879

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Udhëheqës të shteteve në vitin 1879 janë të radhitur sipas kontinenteve dhe pastaj në kontinente janë të radhitura shtetet sipas shkronjës.

Afrikë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Amerika e Jugut[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Amerika e Veriut[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Australia dhe Oqeania[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Azi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. Shir Ali Khan, Emiri i Afganistanit (1868–1879)
  2. Mohammad Ya`qub Khan, Emiri i Afganistanit (1879)
  3. Mohammad Jan, regjent (1879)

Europë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Lindje e Mesme dhe Afrikë veriore[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Referimet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]