Jump to content

Zetsu

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Zetsu

Zetsu (ゼツ) Është anëtar i vetëm i Akatsuki që rregullisht të veprojë pa një partner. Kjo është pjesërisht rezultat i aftësisë së tij që të bashkohet me ndonjë objekt dhe të shpejt të udhëtojë për një vendndodhje të re, diçka që ninja disa të tjera janë të aftë për të. Për shkak të kësaj Zetsu shërben një shumëllojshmëri të pozicioneve të ndryshme në Akatsuki, të cilat analizohen si një spiun që respekton dhe raporton në betejat e interest. Ai është kanibalit, dhe është dërguar shpesh për shkatërrimin e organeve Akatsuki nuk duan found.ch. Trupi 261 Zetsu është ndarë në dy ngjyra të ndryshme, skuadra e tij të drejtë duke qenë e zezë dhe e majta e tij qenë të bardhë. Në mënyrë të ngjashme, të dy palët kanë personalitetet e tyre dhe bazat e njohurive, shpesh të çojnë në diskutime dhe argumente mes të dyjave. Nëse është e nevojshme, dy gjysmat mund të çahet dhe të veprojë me gjysmën e bardhë të pavarur në gjendje të krijojnë klonet e përsosur e veten e tij ose kushdo që prek ai së bashku me përdorimin e sporeve në attacks. Përdorimi i ADN-së Hokage Parë dhe Chakra nga kafshët përbaltur, Madara krijuar klone të shumta të gjysmës së bardhë Zetsu për të përdorur si ushtarë në Botë Ninja Katërt War. Si Kishimoto fillimisht planifikuar Akatsuki të jetë një grup i individëve me afër pa karakteristikat e njeriut, ai vendosi të bëjë gjysmë Zetsu e zezë dhe e bardhë gjysmë të theksoj personalitetin e tij ndarë. Në anime japoneze, Seiyu Zetsu është Nobuo Tobita. Në paraqitjen e tij mysafir në episod 134 të përshtatjes angleze, Zetsu ka dy aktorë të zë: gjysma e zezë është shprehur nga Michael Sorich dhe gjysma e bardhë është shprehur nga Brian Beacock, dhe në anime angleze ai është shprehur nga Shippuden Travis Willingham.