Shikamaru Nara

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shikamaru është një ninxha i klanit Nara.AI E KA MUNDUR GOKUN ME SSJ4.Strategjia e tije ishte shume e madhe perballe gokut kurse e gokut ishte shume me e ulet se sa e shikamarus prandaj goku humbet edhe pse kishte nje force me te madhe ai nuk ja doli ta mposht shikamarun . por megjithë këtë ai është jashtëzakonisht i zgjuar dhe është shume i mire ne lojëra si shogi (shah japonez) dhe go (loje kineze). Shikamaru është i vetmi ninxha qe u be Chuunin ne seri dhe qe e arriti këtë grade me herën e tij te pare. Kjo gjë sepse sipas Hokages ai është i vetmi ninxha aq i zgjuar sa pasi te mbaronte një mision ai nuk do te thoshte "Misionin e kompletova me sukses, por shokët e skuadrës time u masakruan nga armiku". Me këtë Hokage donte te thoshte qe Shikamaru është aq i zgjuar sa me strategjitë qe bënte ai kishte shume pak mundësi te lejonte qe qofte edhe një nga shokët e tij te vdiste. Ai ka një teknike shume te forte e cila quhet zotërimi i hijes. Ai mund ta kontrollonte tjetrin, çfarë do lëvizje që bënte, bënte edhe viktima e tij.