58th Annual Primetime Emmy Awards

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
58th Annual Primetime Emmy Awards
58thPTawards banner.jpg
Date
(Shfaqja e shpërblimeve)
27 gusht, 2006
Data
(Tubimi i artistëve)
19 gusht, 2006
Vendi Shrine Auditorium,
Los Anxhelos, Karliforni
Telestacioni NBC
Komntues Conan O'Brien
Prodhuesi ekszekutiv Ken Ehrlich dhe Jeff Ross

The 58th Annual Primetime Emmy Awards u mbajtë në Shrine AuditoriumLos Axhelosit, Karliforni të dielen, më 27 gusht, 2006 dhe u transmetua nga NBC rreth orës 8:00pm ET (00:00 UTC) me komentuesin Conan O'Brien.

Shfaqja i kushohej dy legjendave të TV-së amerikane "America's Oldest Teenager", Dick Clark, i cili kishte pengesa gjatë fjalimit për shkaqe shëndetsore dhe regjisoit Aaron Spelling prodhues të shfaqjeve televizive si Dynasty që në vitet 80-ta ishte i popularizuar në Kosovë dhe Beverly Hills, 90210.

Thash e thënat[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Edhe kjo ceremoni është përcjellur me "thash e thëna". P.sh.: sistemi i votimeve ishte temë e marrurë nëpër gojë.

Ellen Burstyn ishte zjedhur për Emmy-in në kategorin për Aktoren e shkëqyeshme në rolin ndihëmës ë miniseri ose për rolin e saj në Mrs. Harris, vetëm për një kohëzgjatje prej 14 sekonave!

HBO udhëheqë me 95 të zgjedhur nga të cilët 26 kanë korrur fitore duke llogaritur programin e tyre të mbrëmjes më të shikuarin: Elizabeth I

Shpërblimet sipas rrjetave kryesore[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Të zgjedhurt dhe fituesit[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Lista e përbër e pjesëmarrësve të zgjedhur dhe fituesit (pak ma të trasha) nga rradhët e tyre:

Për seritë dramë më të shkëlqyeshme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për seritë komedi më të shkëlqyeshme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për miniseritë më të shkëlqyeshme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për prodhimet më të shkëlqyeshmet të filmit për televizion[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për programin më të shkëlqyeshëm "Gara të vërteta"[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për programin më të shkëlqyeshëm seri të ndryshme, muzikë ose komedi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për programin më të shkëlqyeshëm për fëmijë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për aktorin e shkëlqyeshëm në rolin kryesor në seritë dramë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për aktorin e shkëlqyeshëm në rolin kryesor në seritë komedi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për aktorin e shkëlqyeshëm në rolin kryesor në miniseri ose film[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për aktoren e shkëlqyeshme në rolin kryesor në serit dramë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për aktoren e shkëlqyeshme në rolin kryesor në seritë komedi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për aktoren e shkëlqyeshme në rolin kryesor në miniseri ose film[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për aktorin e shkëlqyeshëm në rolin ndihmës në seritë dramë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për aktorin e shkëlqyeshëm në rolin ndihmës në serinë komedi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për aktorin e shkëlqyeshëm në rolin ndihmës në mini seri dhe filmi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për aktoren e shkëlqyeshme në rolin ndihmës në serinë dramë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për aktoren e shkëlqyeshme në rolin ndihmës në serinë komedi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për aktoren e shkëlqyeshme në rolin ndihmës në mini seri dhe filmi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për aktorin e shkëlqyeshëm si mysafir në serinë dramë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për aktorin e shkëlqyeshëm si mysafir në serinë komedi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për aktoren e shkëlqyeshme si mysafire në serinë dramë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për aktoren e shkëlqyeshme si mysafire në serinë komedi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për luajtjen e shkëlqyeshme të rolit në programe të ndryshme, muzikore ose komedi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për drejtorin e shkëlqyeshme në serinë e artit dramë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për drejtorin e shkëlqyeshme në serinë komedi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për drejtorin e shkëlqyeshme në miniseri, film artistik apo dramë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për drejtorin e shkëlqyeshme të programeve të ndryshme, muzikore ose komedi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për drejtorin e shkëlqyeshme të artit në seritë Single-Kamera[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për drejtorin e shkëlqyeshme të artit në seritë Multi-Kamera[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për drejtorin e shkëlqyeshme të artit në mini seri ose Film[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për tekstin e shkëlqyeshëm të serive dramë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për tekstin e shkëlqyeshëm të serive komedi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për tekstin e shkëlqyeshëm të mini seri, film artistik apo dramë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për tekstin e shkëlqyeshëm në tema të ndryshme, programe muzikore apo komedi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për programin e animuar të shkëlqyeshëm (metrazhit nën një orë)[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për programin e animuar të shkëlqyeshëm (metrazhit mbi një orë)[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Paraqitjen e shkëqyeshme të sinkronizimit[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Stampa:EmmyAwardsbyYear