Lista e çmimeve dhe nominimeve të marra nga Dua Lipa

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Dua Lipa duke performuar në shkurt 2018

Këngëtarja angleze me origjinë shqiptare Dua Lipa është marrëse e çmimeve të shumta.[1] Lipa nënshkroi një marrëveshje me Warner Music Group më 2015 dhe nxori albumin e saj të parë të vetëtitulluar më 2017, i cili përfitoi nominimet e saj për Album of the Year në Awards Music BBC 2017, MasterCard British Album of the Year në Brit Awards 2018, dhe fitoi Albumin Ndërkombëtar të Vitit në edicionin e trembëdhjetë të LOS40 Music Awards.

Kënga e saj "New Rules", nga albumi me titull Dua Lipa, mori kandidime për British Single of the Year dhe Best British Video në Brit Awards 2018, Video Best Music në Awards iHeartRadio Music Awards dhe Kënga e Vitit në MTV 2018. Kënga fitoi Direction for Music Videos në D&AD Awards 2018 dhe Best Song To Lip Sync To To në Radio Music Music Awards 2018. "One Kiss", një bashkëpunim me producentin skocez, Calvin Harris, dhe "IDGAF" u propozuan gjithashtu për British Single of the Year dhe Video më të mirë britanike në Brit Awards 2019. Lipa fitoi Best New Artist dhe Best Dance Recording për "Electricity", një bashkëpunim me duetin britanik-amerikan Silk City, në Grammy Awards.[2]

Lipa është nominuar për dhjetë Brit Awards, dy Grammy Awards dhe pesë NME Awards, duke fituar tre, dy dhe një respektivisht. Ajo u bë artistja e parë femër që mori pesë nominime në një vit të vetëm në Brit Awards.[3]

Çmime dhe nominime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Çmimi Viti Nominuar Kategoria Rezultati Ref.
American Music Awards 2018 Vetë ajo New Artist of the Year Kandidat/e [4]
ASCAP Pop Music Awards 2017 Vanguard Award Fitues/e [5]
Bambi Awards 2018 International Music Honor Fitues/e [6]
BBC Music Awards 2017 Dua Lipa Album of the Year Fitues/e [7]
BBC Radio 1's Teen Awards Vetë ajo Best British Solo Artist Kandidat/e [8]
"New Rules" Best Single Fitues/e [9]
2018 Vetë ajo Best British Solo Artist Fitues/e [10]
"One Kiss" (me Calvin Harris) Best Single Kandidat/e [11]
The Beano Awards 2017 "New Rules" Pop Song of the Year Fitues/e [12]
Billboard Music Awards 2019 Vetë ajo Billboard Chart Achievement Award Kandidat/e [13]
Top New Artist Kandidat/e
"One Kiss" (me Calvin Harris) Top Dance/Electronic Song Kandidat/e
BreakTudo Awards 2017 "New Rules" Best Video Kandidat/e [14]
Vetë ajo New Artist International Kandidat/e
2018 Artist on the Rise Fitues/e [15]
"One Kiss" (me Calvin Harris) Best Collaboration Kandidat/e
Brit Awards 2017 Vetë ajo Critics' Choice Kandidat/e [16]
2018 British Breakthrough Act Fitues/e [17]
British Female Solo Artist Fitues/e
Dua Lipa British Album of the Year Kandidat/e
"New Rules" British Single of the Year Kandidat/e
British Video of the Year Kandidat/e
2019 "One Kiss" (me Calvin Harris) British Single of the Year Fitues/e [18]
"IDGAF" Kandidat/e
"One Kiss" (me Calvin Harris) British Video of the Year Kandidat/e
"IDGAF" Kandidat/e
British LGBT Awards 2018 Vetë ajo Music Artist Kandidat/e [19]
D&AD Awards "New Rules" Direction for Music Videos Fitues/e [20]
GAFFA Awards (Danimarkë) Vetë ajo Best Foreign New Act Kandidat/e [21]
GAFFA Awards (Suedi) 2019 "One Kiss" (me Calvin Harris) Best Foreign Song Kandidat/e [22]
Echo Awards 2018 Vetë ajo Best International Rock/Pop Female Artist Kandidat/e [23]
Electronic Music Awards 2017 "Scared to be Lonely" (me Martin Garrix) Single of the Year Kandidat/e [24]
Eurosonic Noorderslag Vetë ajo European Border Breakers Award: United Kingdom Fitues/e [25]
Public Choice Fitues/e
Best Newcomer of the Year Fitues/e
Gaygalan Awards 2018 "New Rules" International Song of the Year Kandidat/e [26]
Glamour Awards 2017 Vetë ajo Next Breakthrough Fitues/e [27]
Global Awards 2018 Best Female Kandidat/e [28]
Rising Star Award Kandidat/e
Best Pop Kandidat/e
2019 Best Female Fitues/e [29]
Best British Artist or Group Fitues/e
Best Pop Kandidat/e
2020 Best Female Kandidat/e [30]
Best British Act Fitues/e
Best Pop Kandidat/e
GQ Men of the Year Awards 2018 Solo Artist of the Year Fitues/e [31]
Grammy Awards 2019 Best New Artist Fitues/e [2]
"Electricity"(me Silk City) Best Dance Recording Fitues/e
Hungarian Music Awards 2018 Dua Lipa Foreign Pop/Rock Album or Soundtrack of the Year Kandidat/e [32]
iHeartRadio Much Music Video Awards 2018 Vetë ajo Fan Fave New Artist Kandidat/e [33]
iHeartRadio Music Awards 2018 "New Rules" Best Music Video Kandidat/e [34]
2019 Vetë ajo Female Artist of the Year Kandidat/e [35]
"One Kiss" (with Calvin Harris) Dance Song of the Year Kandidat/e
International Dance Music Awards 2019 "Electricity" (with Silk City) Best Pop/Electronic Song Kandidat/e [36]
LOS40 Music Awards 2018 Dua Lipa International Album of the Year Fitues/e [37]
"One Kiss" (with Calvin Harris) International Song of the Year Kandidat/e
"New Rules" International Video of the Year Kandidat/e
International Song of the Year Fitues/e
Vetë ajo International Artist\Group of the Year Fitues/e
MTV Europe Music Awards 2016 Best Push Act Kandidat/e [38]
2017 Best UK & Ireland Act Kandidat/e [39]
Best New Act Fitues/e
Best Look Kandidat/e
2018 Best Artist Kandidat/e [40]
Best Pop Fitues/e
Best Look Kandidat/e
Best UK & Ireland Act Kandidat/e
MTV Millennial Awards 2018 Global Instagrammer Kandidat/e [41]
"New Rules" Global Hit of the Year Kandidat/e
MTV Video Music Awards 2018 Song of the Year Kandidat/e [42]
"IDGAF" Best Choreography Kandidat/e
"One Kiss" (with Calvin Harris) Best Dance Kandidat/e
Song of Summer Kandidat/e
2019 "Electricity" (with Silk City) Best Dance Kandidat/e [43]
Nickelodeon Kids' Choice Awards 2020 Vetë ajo Favorite Global Music Star Në pritje [44]
NME Awards 2017 Best British Female Artist Kandidat/e [45]
Best New Artist Fitues/e
2018 Best British Solo Artist Kandidat/e [46]
"New Rules" Best Track Kandidat/e
Best Video Kandidat/e
2020 "Don't Start Now" Best British Song Kandidat/e [47]
Best Song in the World Kandidat/e
NRJ Music Awards 2018 Vetë ajo International Revelation of the Year Kandidat/e [48]
Female Artist of 2018 Kandidat/e
International Female Artist of the Year Kandidat/e
Vetë ajo & Calvin Harris International Duo/Group of the Year Kandidat/e
"One Kiss" (with Calvin Harris) International Song of the Year Kandidat/e
Most Streamed Song Fitues/e
"IDGAF" The Music Video of 2018 Kandidat/e
Popjustice £20 Music Prize 2016 "Hotter than Hell" Best British Pop Single Kandidat/e [49]
Radio Disney Music Awards 2018 "New Rules" Best Song To Lip Sync To Fitues/e [50]
Vetë ajo Breakout Artist of the Year Kandidat/e
Satellite Awards 2020 "Swan Song" Best Original Song Kandidat/e [51]
SCTV Music Awards 2017 Vetë ajo Young and Promising International Artist Fitues/e [52]
Shorty Awards 2018 "New Rules" Best Use of Video Kandidat/e [53]
Best Use of YouTube Kandidat/e
Best in Hospitality Kandidat/e
Best Use of Facebook Video Kandidat/e
Vetë ajo Best in Music Kandidat/e
Best Influencer and Celebrity YouTube Campaign Fitues/e
Silver Clef Awards 2018 Best Live Act Kandidat/e [54]
2019 Best Female Fitues/e [55]
Sound of... 2016 Sound of... 2016 Kandidat/e [56]
Teen Choice Awards 2017 Choice Breakout Artist Kandidat/e [57]
2018 Choice Female Artist Kandidat/e [58]
"New Rules" Choice Song: Female Artist Kandidat/e
"One Kiss" (with Calvin Harris) Choice Electronic/Dance Song Kandidat/e
Choice Summer Song Kandidat/e
Telehit Awards 2017 Vetë ajo Emerging Artist in Networks Kandidat/e [59]
2018 Anglo Artist of the Year Fitues/e
"One Kiss" (with Calvin Harris) Featuring of the Year Fitues/e
UK Music Video Awards 2017 "New Rules" Best Pop Video – UK Fitues/e [60]
VEVO Must See Award Kandidat/e
2018 "IDGAF" Best Pop Video – UK Fitues/e [61]
"One Kiss" (with Calvin Harris) Best Dance Video – UK Kandidat/e
Urban Music Awards 2017 Vetë ajo Best Pop Act Kandidat/e [62]
WDM Radio Awards 2018 Best Electronic Vocalist Fitues/e [63]
"Scared to be Lonely" (with Martin Garrix) Best Bass Track Fitues/e
Wish 107.5 Music Awards "Blow Your Mind" Performance of the Year by an International Artist Fitues/e [64]

Referime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ Lamont, Tom (15 prill 2018). "Dua Lipa: 'Pop has to be fun. You can't get upset about every little thing'". The Guardian. Arkivuar nga origjinali origjinali më 7 maj 2018. Marrë më 22 maj 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  2. ^ a b "2019 GRAMMY Awards: Complete Nominations List". The Recording Academy. 7 dhjetor 2018. Marrë më 7 dhjetor 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  3. ^ Savage, Mark (13 janar 2018). "Dua Lipa makes Brit Awards history". BBC. Arkivuar nga origjinali origjinali më 9 dhjetor 2018. Marrë më 7 dhjetor 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  4. ^ Lewis, Hilary (12 shtator 2018). "American Music Awards: Drake, Cardi B Lead 2018 Nominations". The Hollywood Reporter. Arkivuar nga origjinali origjinali më 12 shtator 2018. Marrë më 12 shtator 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  5. ^ "ASCAP Vanguard Award". ASCAP. 4 maj 2017. Marrë më 5 janar 2019. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  6. ^ Wolfgang, Spahr (21 nëntor 2018). "Dua Lipa Wins International Music Honors at Germany's Bambi Awards". Billboard. Arkivuar nga origjinali origjinali më 21 nëntor 2018. Marrë më 22 nëntor 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  7. ^ Savage, Mark (21 nëntor 2017). "Ed Sheeran and Stormzy nominated for scaled-back BBC Music Awards". BBC. Arkivuar nga origjinali origjinali më 19 qershor 2018. Marrë më 21 korrik 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  8. ^ "Liam Payne, Rita Ora, The Vamps, Camila Cabello and Dua Lipa to perform at BBC Radio 1's Teen Awards 2017". BBC. 22 gusht 2017. Arkivuar nga origjinali origjinali më 24 gusht 2017. Marrë më 22 gusht 2017. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  9. ^ "All the winners from the Radio 1 Teen Awards 2017". BBC. Arkivuar nga origjinali origjinali më 29 nëntor 2017. Marrë më 20 maj 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  10. ^ "Little Mix set to perform at BBC Radio 1 Teen Awards 2018". Pressparty. 10 shtator 2018. Arkivuar nga origjinali origjinali më 15 shtator 2018. Marrë më 14 shtator 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  11. ^ "2018, BBC Radio 1's Teen Awards – Teen Awards 2018 – BBC Radio 1". BBC. Arkivuar nga origjinali origjinali më 29 tetor 2018. Marrë më 7 nëntor 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  12. ^ "Pop Song of the Year 2017: Vote Now in the Beano Awards!". The Beano. Arkivuar nga origjinali origjinali më 12 qershor 2018. Marrë më 20 maj 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  13. ^ Lynch, Joe (1 maj 2019). "2019 Billboard Music Awards Winners: The Complete List". Billboard. Marrë më 2 maj 2019. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  14. ^ "BreakTudo Awards 2017: Lista de indicados" (në portugalisht). BreakTudo Awards. 15 shkurt 2018. Arkivuar nga origjinali origjinali më 23 maj 2018. Marrë më 22 maj 2018.
  15. ^ "BreakTudo Awards 2018: Demi Lovato, Cardi B e Taylor Swift estão entre os mais indicados". N10 Entretenimento. Marrë më 25 gusht 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  16. ^ "Brit Awards 2017: See the Full Winners List". Billboard. 22 shkurt 2017. Arkivuar nga origjinali origjinali më 24 maj 2018. Marrë më 20 maj 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  17. ^ Weatherby, Taylor (21 shkurt 2018). "Brit Awards 2018 Winners: The Complete List". Billboard. Arkivuar nga origjinali origjinali më 17 qershor 2018. Marrë më 6 janar 2019. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  18. ^ "Brit Awards 2019: Full list of nominees". BBC News. 12 janar 2019. Marrë më 12 janar 2019. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  19. ^ Browman, Lisa (8 shkurt 2018). "Dua Lipa, Frank Ocean and Harry Styles among nominees for British LGBT Awards". NME. Arkivuar nga origjinali origjinali më 25 maj 2018. Marrë më 24 maj 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  20. ^ "D&AD Awards 2018". Design and Art Direction. Arkivuar nga origjinali origjinali më 27 qershor 2018. Marrë më 23 korrik 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  21. ^ "GAFFA-Prisen – og vinderne er..." Gaffa (në danisht). Marrë më 1 shtator 2019.
  22. ^ Horn, Daniel. "GAFFA Priset 2019 NYHETER". Gaffa (në suedisht). Arkivuar nga origjinali origjinali më 27 nëntor 2018. Marrë më 9 dhjetor 2018.
  23. ^ "Rita Ora and Dua Lipa nominated in the same category at ECHO Awards". Ministry of Foreign Affairs of Kosovo. 14 mars 2018. Marrë më 7 janar 2019. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  24. ^ Rishty, David (8 gusht 2017). "The Chainsmokers, Justice, Eric Prydz & More Nominated for 2017 Electronic Music Awards". Billboard. Arkivuar nga origjinali origjinali më 17 maj 2018. Marrë më 20 maj 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  25. ^ "Breakthrough Artist Dua Lipa Lands First Number One Single in UK & Ireland with 'New Rules'". Warner Music Group. 18 gusht 2017. Arkivuar nga origjinali origjinali më 20 maj 2018. Marrë më 20 maj 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  26. ^ "NU KAN DU RÖSTA FRAM VINNARE TILL QX GAYGALA 2019! OCH DE NOMINERADE ÄR …". Gala Magazine Sweden. Arkivuar nga origjinali origjinali më 31 gusht 2019. Marrë më 31 gusht 2019. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  27. ^ "Glamour Awards 2017: All the talking points". Glamour. 7 qershor 2017. Arkivuar nga origjinali origjinali më 23 dhjetor 2017. Marrë më 20 maj 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  28. ^ "Global Awards 2018 Winners! See Which Stars Took Home A Prize". Heart. 1 mars 2018. Arkivuar nga origjinali origjinali më 11 mars 2018. Marrë më 24 maj 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  29. ^ "The 2019 Global Awards Nominees". Global. Arkivuar nga origjinali origjinali më 24 dhjetor 2017. Marrë më 25 janar 2019. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  30. ^ "Global Awards: Nominations revealed for 2020 show". LBC. Arkivuar nga origjinali origjinali më 13 shkurt 2020. Marrë më 17 shkurt 2020. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  31. ^ "All the winners from the GQ Men of the Year Awards 2018". GQ. 6 shtator 2018. Arkivuar nga origjinali origjinali më 6 shtator 2018. Marrë më 14 shtator 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  32. ^ "Jelöltek". Fonogram (në hungarisht). Arkivuar nga origjinali origjinali më 9 mars 2018. Marrë më 22 nëntor 2018.
  33. ^ Kennedy, John R. (1 gusht 2018). "Shawn Mendes Leads 2018 iHeartRadio MMVAs Nominations". iHeartRadio. Marrë më 1 gusht 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  34. ^ Atkinson, Katie (11 mars 2018). "iHeartRadio Music Award Winners 2018: Complete List". Billboard. Marrë më 11 mars 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  35. ^ "Here Are All the Winners From the iHeartRadio Music Awards 2019". Billboard. 14 mars 2019. Marrë më 15 mars 2019. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  36. ^ "The 33rd annual International Dance Music Awards (IDMA) announces nominees". 26 shkurt 2019. Marrë më 10 prill 2020. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  37. ^ "Los 40 Music Awards 2018 – Nominados" (në spanjisht). Los 40. Arkivuar nga origjinali origjinali më 13 shtator 2018. Marrë më 13 shtator 2018.
  38. ^ "Justin Bieber & Beyoncé Lead The 2016 MTV EMA Nominations – See The Full List!". MTV News. 27 shtator 2016. Arkivuar nga origjinali origjinali më 28 shtator 2016. Marrë më 27 shtator 2016. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  39. ^ "Here Are All the Winners From the 2017 MTV EMAs". Billboard. 12 nëntor 2017. Marrë më 27 dhjetor 2019. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  40. ^ Jiménez, Álex (4 nëntor 2018). "Camila Cabello arrasa en los Premios MTV EMA 2018" [Camila Cabello sweeps the MTV EMA 2018 Awards] (në spanjisht). Marrë më 28 shtator 2019.
  41. ^ "MTV Millennial Awards 2018". 18 prill 2018. Arkivuar nga origjinali origjinali më 7 mars 2019. Marrë më 22 prill 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  42. ^ "VMAs: Camila Cabello Wins Video of the Year for "Havana"; Complete List of Winners". The Hollywood Reporter. 20 gusht 2018. Marrë më 20 gusht 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  43. ^ "Here Are All the Winners From the 2019 MTV VMAs". Billboard. 26 gusht 2019. Marrë më 26 gusht 2019. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  44. ^ Nordyke, Kimberly (13 shkurt 2020). "Kids' Choice Awards: Chance the Rapper Set as Host; 'Avengers: Endgame' Leads Nominees". The Hollywood Reporter. Marrë më 13 shkurt 2020. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  45. ^ Trendell, Andrew (15 shkurt 2017). "VO5 NME Awards 2017 – see the full winners' list". NME. Arkivuar nga origjinali origjinali më 18 shkurt 2017. Marrë më 20 maj 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  46. ^ Daly, Rhian (17 janar 2018). "Lorde, Kasabian, and Dua Lipa lead VO5 NME Awards 2018 nominations". NME. Arkivuar nga origjinali origjinali më 24 janar 2018. Marrë më 20 maj 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  47. ^ "NME Awards 2020: Winners | NME". Marrë më 10 prill 2020. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  48. ^ Aliagas, Nikos (5 tetor 2018). "NRJ Music Awards 2018 : Les nominés sont..." Public.fr (në frëngjisht). Arkivuar nga origjinali origjinali më 6 tetor 2018. Marrë më 5 tetor 2018.
  49. ^ "Past Winners". Popjustice. Arkivuar nga origjinali origjinali më 17 qershor 2018. Marrë më 20 maj 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  50. ^ Nguyen, Crystal (maj 2018). "The Nominees for the 2018 Radio Disney Music Awards Have Been Announced". Disney Digital Network. Arkivuar nga origjinali origjinali më 21 maj 2018. Marrë më 20 maj 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  51. ^ "2019 Nominees". International Press Academy. Arkivuar nga origjinali origjinali më 3 dhjetor 2019. Marrë më 4 dhjetor 2019. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  52. ^ "Daftar lengkap pemenang 'SCTV Music Awards 2017'". rappler. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  53. ^ Ramos, Dino-Ray (16 janar 2018). "Shorty Awards Nominees: Tiffany Haddish, Lena Waithe Among Those Recognized For Social Media Excellence". Deadline Hollywood. Arkivuar nga origjinali origjinali më 27 shkurt 2018. Marrë më 20 maj 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  54. ^ Long, Molly (4 qershor 2018). "Ticketmaster announces nominees for best live act". IQ. Arkivuar nga origjinali origjinali më 12 qershor 2018. Marrë më 5 qershor 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  55. ^ "O2 Silver Clef Awards". Nordoff Robbins. Marrë më 10 prill 2020. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  56. ^ Savage, Mark (30 nëntor 2015). "BBC Sound of 2016 longlist revealed". BBC. Arkivuar nga origjinali origjinali më 13 qershor 2018. Marrë më 21 korrik 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  57. ^ Vulpo, Mike (13 gusht 2017). "Teen Choice Awards 2017 Winners: The Complete List". E!. Arkivuar nga origjinali origjinali më 2 tetor 2018. Marrë më 20 maj 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  58. ^ "Selena Gomez and Cardi B lead second wave of Teen Choice Awards music nominees". ABC News. 22 qershor 2018. Marrë më 22 qershor 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  59. ^ Guerrero, Jeananne. "¡Conoce a los nominados e invitados de los Premios Telehit 2017!" (në spanjisht). TeleHit. Arkivuar nga origjinali origjinali më 29 prill 2018. Marrë më 20 maj 2018.
  60. ^ Knight, David (22 shtator 2017). "UK Music Video Awards 2017: here are the nominations..." Promo News. Arkivuar nga origjinali origjinali më 4 tetor 2017. Marrë më 20 maj 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  61. ^ "video genre categories – ukmva 2018". UK Music Video Awards. Arkivuar nga origjinali origjinali më 5 tetor 2018. Marrë më 6 tetor 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  62. ^ Rutter, Claire (23 tetor 2017). "Stormzy, Dizzee Rascal, Wretch 32 and Yinka Bokinni among stars nominated at 2017 Urban Music Awards". Metro. Arkivuar nga origjinali origjinali më 20 maj 2018. Marrë më 20 maj 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  63. ^ "Nominados" (në spanjisht). Los 40. Arkivuar nga origjinali origjinali më 17 qershor 2018. Marrë më 21 maj 2018.
  64. ^ "Full List: 3rd Wish 107.5 Music Awards Winners". Wish 107.5. Arkivuar nga origjinali origjinali më 10 janar 2020. Marrë më 11 dhjetor 2019. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]