Jump to content

Dallime mes rishikimeve të "Livoçi i Epërm"

ska përmbledhje të redaktimeve
[redaktim i pashqyrtuar][Redaktim i kontrolluar]
No edit summary
No edit summary
{{Fshat (Kosova)
{{Infobox KS fshat| height="200"
| emriFshati= Livoçi i Epërm
| foto harta=[[Figura:noimage.png|140px]]
|Nofka =
| emri= Livoçi Epërm
|Moto=
| komuna= Gjilan
|Flamuri_figura=
| banor=
|Flamuri_artikulli =
| posta=
|Stema_figura=
| telefoni=
|Stema_artikulli =
| lartësia=
|Stema_gjerësia=
| latitude=
|Pamje =
| longitude=
|Përshkrimi i pamjes =
| web=
 
<!--Administrimi-->
|Rajoni= [[Rajoni i Gjilanit|Gjilan]]
|Komuna= [[Komuna e Gjilanit|Gjilan]]
 
<!--Statistika dhe Transporti-->
|Lartësia=
|Themelimi =
|Vendasit=
|Sipërfaqja=
|Zona Kohore = [[Zona Kohore e Evropës Qendrore|ZKEQ]] ([[UTC+1]])
|Ora Verore= [[Ora Verore e Evropës Qendrore|OVEQ]] ([[UTC+2]])
|Kodi Postal =
|Prefiksi=
|Targa e automjeteve =
 
<!--Demografia-->
|Popullsia =
|Dendësia=
 
<!--Harta-->
|Harta_foto=
|Harta_foto_shënimi=
|përshkrimi_harta=
 
<!--Koordinatat Mënyra #1-->
| gjer_g=| gjer_m= | gjer_s= | gjer_dr =N
| gjat_g=| gjat_m= | gjat_s= | gjat_dr =E
<!--Koordinatat Mënyra #2-->
|gjerësia =
|gjatësia =
 
|WebFaqja =
|autotekst=
}}
'''Livoçi i Epërm''' është vendbanim në komunën e [[Gjilani]]t.
{{Portal|Gjilani|Kosova}}
[[Kategoria:Fshatra në komunën e Gjilanit]]
{{Komuna e Gjilanit}}