Surja el-A`ëla

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
(Përcjellë nga Suretu El A`ëla)
Jump to navigation Jump to search

Surja el-A`ëla (arab. سورة الأعلى, trans. Sūrat al-Aʻlā, "Më i Larti") është surja e 87 e Kur'ani dhe ka 19 ajete. Bën pjesë ndër suret Mekase.

Përmbajtja[redakto | përpunoni burim]

Përbërja[redakto | përpunoni burim]

Komente[redakto | përpunoni burim]

Tjera të dhëna[redakto | përpunoni burim]

Shih edhe këtë[redakto | përpunoni burim]

Wikibooks:Category
Wikibooks ka më shumë informacione për ketë temë:
Wikibooks:Category
Wikibooks ka më shumë informacione për ketë temë: