Jump to content

Hanet e Mavrovës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Hanet e Mavrovës
Маврови Анови
Fshat

Hanet e Mavrovës, (maqedonisht: Маврови Анови/Mavrovi Anovi) ёshtё fshat nё komunën e Mavrovës dhe Radostushës, Maqedoni.