Jump to content

Vidusha

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Vidusha (Maqedonisht:Видуше) është një fshat në Komunen e Mavrovës dhe Radostushës, Maqedonia e Veriut.

Demografia[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Sipas regjistrimit të vitit 2002, fshati kishte një total prej 185 banorë. [1]

Burimet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ Regjistrimi maqedonas (2002), Book 5 - Total population according to the Ethnic Affiliation, Mother Tongue and Religion, Entit Shtetëror të Statistikës, Shkup, 2002, f. 166


  1. ^ Regjistrimi maqedonas (2002), Book 5 - Total population according to the Ethnic Affiliation, Mother Tongue and Religion, Entit Shtetëror të Statistikës, Shkup, 2002, f. 166