Kontratat e transmetimit të sporteve në Kosovë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ky artikull u referohet kontratave të transmetimit sportiv në Kosovë. Për një listë të të drejtave të transmetimit në shtetet e tjera, shihni Kontratat e transmetimit të televizionit sportiv.

Kanalet sportive[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Pjesë e Vala TV (Telekomi i Kosovës)


Pjesë e ArtMotion


Pjesë e Kujtesa

Pjesë e TiBO & Oversport

Pjesë e RTSH-së


Pjesë e RTK-së

  • RTK 1 (SD & FHD 1080i)
  • RTK 2 (SD & FHD 1080i) (gjuhë serbe)
  • RTK 3 (LAJMET 24H) (SD & FHD 1080i)
  • RTK 4 (Sport, Fëmijë, Art, Muzikë dhe Dokumentarë) (SD & FHD 1080i)


Pjesë e TelKos


Pjesë e IPKO

Lojëra Olimpike[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Futboll[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Ekipet kombëtare[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]


Ligat[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Kupa[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Basketboll[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Kupat e Basketbollit[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Sportet luftarake[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Motosportet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Çiklizëm[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Tenis[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Golf[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Volleyball[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Snooker[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

eSports[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]