Lista e qyteteve sipas banorëve

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kjo është lista e qyteteve sipas banorëve.

Radh Qyteti Foto Popullsia Përkufizimi Sipërfaqja totale (km²) Dendësia e popullsisë (/km²) Shteti
1 Shangai Shanghai - Pudong - Lujiazui.jpg &Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ",".Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","24.750.000[1] Municipalitet në Kinë[2] &0000000000006340.5000006.340,5 &0000000000003809.0000003.809 Kina Kina
2 Pekini View of Beijing.jpg &Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ",".Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","21.150.000[3] Kryeqytet &0000000000016410.54000016.410,54 &0000000000001289.0000001.289 Kina Kina
3 Karashi Pakistan - Karachi - 03 - Shahar - 20060121 164513.jpg &Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ",".Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","19.500.000[4] Qytet dhe Qark i Qeverisë [5] &0000000000003527.0000003.527 &0000000000006663.0000006.663 Flag of Pakistan.svg Pakistani
4 Delhi Skyscrapers connaught place New Delhi.JPG &Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ",".Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","17.838.842 Kryeqytet &0000000000001484.0000001.484,0 &0000000000007845.9000007.845,9 India India
5 Lagos Lagos Island.jpg &Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ",".Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","17.060.307[6] Qytet Metropolitanë[7] &0000000000000999.580000999,58[8] &0000000000017068.00000017.068 Flag of Nigeria.svgNigeria
6 Istanbul Halic.png &Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ",".Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","14.160.467[9] Qark dhe komunë metropolitane &0000000000002189.7900002.189,79 &0000000000006467.0000006.467 Turqia Turqia
7 Guangzhou Pearl River Night Cruise.jpg &Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ",".Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","12.700.800[10] Qytet Nën-Krahinor &0000000000003843.4300003.843,43 &0000000000003305.0000003.305 Kina Kina
8 Mumbai &Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ",".Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","12.655.220[11] Bashkësi komunale &0000000000000603.400000603,4 &0000000000020680.00000020.680 India India
9 Moscow MIBC 12th June 2014.jpg &Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ",".Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","12.111.194[12] Kryeqytet[13] &0000000000002510.1200002.510,12[14] &0000000000004825.0000004.825 Rusia Rusia
10 Dhaka Dhaka-Bangladesh.jpg &Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ",".Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","12.043.977[15] Qytet bashkiiakë &0000000000000302.920000302,92[16] &0000000000039760.00000039.760 Bangladeshi Bangladeshi
11 Kajro Kairo 001.jpg &Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ",".Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","11.922.949[17] Governoratë &0000000000003085.1000003.085,1[18] &0000000000003864.0000003.864 Flag of Egypt.svg Egjipti
12 São Paulo São Paulo city (Bela Vista).jpg &Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ",".Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","11.821.873[19] Qytet komunal &0000000000001521.1100001.521,11[20] &0000000000007772.0000007.772 Flag of Brazil.svg Brazili
13 Lahore Kalma Underpass1.jpg &Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ",".Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","11.318.745[21] Qytet Qarku &0000000000001772.0000001.772[21] &0000000000003566.0000003.566 Flag of Pakistan.svg Pakistani
14 Shenzhen Shenzhen night street.JPG &Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ",".Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","10.467.400[22] Qytet Nën-Krahinor &0000000000001991.6400001.991,64[23] &0000000000005255.0000005.255 Kina Kina
15 Seoul &Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ",".Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","10.388.055[24] Qytet special &0000000000000605.210000605,21[25] &0000000000017164.00000017.164 Flag of South Korea.svg Korea Jugore
16 Bangalore UB City.jpg &0000000010178146.00000010.178.146[11] Korporatë Komunale &0000000000000709.500000709,5[26] &0000000000011876.00000011.876 India India
17 Xhakarta Jakarta Car Free Day.jpg &Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ",".Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","9.988.329[27] Kryeqytet Regjion[28] &0000000000000664.120000664,12 &0000000000015040.00000015.040 Flag of Indonesia.svg Indonezia
18 Kinshasaja Kinshasa-Gombe, from CCIC.JPG &Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ",".Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","9.735.000[29] Komunë dhe provincë metropolitane &0000000000001117.6200001.117,62 &0000000000008710.0000008.710 Republika Demokratike e Kongos Republika Demokratike e Kongos
19 Tianjin 天津南京路滨江道交口.jpg &Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ",".Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","9.341.844[30] Komunë e kontrolluar drejtpërdrejtë &0000000000004037.0000004.037[31] &0000000000002314.0000002.314 Kina Kina
20 Tokyo Skyscrapers of Shinjuku 2009 January (revised).jpg &Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ",".Gabim shprehjeje: Karakater pikësimi i panjohur ","9.071.577[32] 23 Reparte të veçanta (tokubetsu-mia) &0000000000000622.990000622,99[33] &0000000000014562.00000014.562 Japonia Japonia
21 Mexico City Ciudad.de.Mexico.City.Distrito.Federal.DF.Paseo.Reforma.Skyline.jpg &0000000008874724.0000008.874.724[34] Distrikt Federal &0000000000001485.4900001.485,49[35] &0000000000005974.0000005.974 Flag of Mexico.svg Meksika
22 Hyderabad MindSpace campus in Hyderabad, India.jpg &0000000008746490.0000008.746.490[11] Korporatë komunale &0000000000000621.480000621,48[36] &0000000000010958.00000010.958 India India
23 Lima Lima Plaza Mayor1 cropped.jpg &0000000008693387.0000008.693.387[37] Komunë dhe Provincë metropolitane &0000000000002672.3000002.672,3 &0000000000003253.0000003.253 Peru Peru
24 London Canary Wharf Skyline 2, London UK - Oct 2012.jpg &0000000008416535.0000008.416.535[38] Kryeqytet &0000000000001572.1500001.572,15 &0000000000005354.0000005.354 Britania e Madhe Britania e Madhe
25 New York City LowerManhattanSept2013.png &0000000008405837.0000008.405.837[39] Pesë lagjet [40] &0000000000000783.840000783,84 &0000000000010724.00000010.724 Flag of the United States.svg SHBA
26 Bangkoku The Baiyoke Tower II in Bangkok, Thailand.jpg &0000000008280925.0000008.280.925[41] Provincë dhe komune metropolitene &0000000000001568.7400001.568,74 &0000000000005280.0000005.280 Tailanda Tailanda
27 Pune AmonoraTownCentre.jpg &0000000008242142.0000008.242.142[11] Korporatë komunale &0000000000000450.690000450,69 &0000000000006913.0000006.913 India India
28 Dongguan Dongguan Avenue (CBD) 2010.jpg &0000000008220207.0000008.220.207[42] Qytet Nën-Krahinor &0000000000002469.4000002.469,4 &0000000000003329.0000003.329 Kina Kina
29 Teherani Tehran tower view.jpg &0000000008154051.0000008.154.051[43] Qytet komunal[44] &0000000000000686.000000686[45] &0000000000011886.00000011.886 Irani Irani
30 Bogotá Centro-Internacional-Bogotá.jpg &0000000007776845.0000007.776.845[46] Kryeqytet &0000000000000859.110000859,11[47] &0000000000009052.0000009.052 Flag of Colombia.svg Kolumbia
31 Ho-Chi-Minh Một khúc sông Sài Gòn.JPG &0000000007681700.0000007.681.700[48] Komunë-provincë metropolitane &0000000000002095.6000002.095,6[49] &0000000000003667.0000003.667 Vietnami Vietnami
32 Hong Kong Hong Kong view from The Peak 01.jpg &0000000007219700.0000007.219.700[50] Rajon i veçantë administrativ &0000000000001104.4300001.104,43[51] &0000000000006537.0000006.537 Kina Kina
33 Bagdadi Haifa street, as seen from the medical city hospital across the tigres.jpg &0000000007180889.0000007.180.889[52] Kryeqytet &0000000000004555.0000004.555 &0000000000001577.0000001.577 Iraku Iraku
34 Vuhani Wuchang-Uprising-Memorial-Square-0127.jpg &0000000006886253.0000006.886.253[53] Qytet Nën-Krahinor &0000000000001327.6100001.327,61[54] &0000000000005187.0000005.187 Kina Kina
35 Hanoi Hanoi Cityscape.jpg &0000000006844100.0000006.844.100[48] Kryeqytet &0000000000003323.6000003.323,6[49] &0000000000002059.0000002.059 Vietnami Vietnami
36 Rio de Janeiro Vista aérea Centro do Rio de Janeiro RJ.jpg &0000000006429923.0000006.429.923[19] Qytet komunal &0000000000001200.2700001.200,27[20] &0000000000005357.0000005.357 Flag of Brazil.svg Brazili
37 Foshan Downtown of Guicheng.jpg &0000000006151622.0000006.151.622[55] Qytet Nën-Provincial &0000000000002034.6200002.034,62[56] &0000000000003023.0000003.023 Kina Kina
38 Santiago Santiago de Chile.jpg &0000000005743719.0000005.743.719[57] Komunë-provincë metropolitane &0000000000001249.9000001.249,9 &0000000000004595.0000004.595 Flag of Chile.svg Kili
39 Riadi Riyadh 1337.jpg &0000000005676621.0000005.676.621[58] Qytet komunal &0000000000001233.9800001.233,98 &0000000000004600.0000004.600 Flag of Saudi Arabia.svg Arabia Saudite
40 Ahmedabad Amdavad Aerial.jpg &0000000005570585.0000005.570.585[11] Korporatë komunale &0000000000000475.000000475 &0000000000011727.00000011.727 India India
41 Singapori Singapore CBD skyline from Esplanade at dusk.jpg &0000000005399200.0000005.399.200[59] Kryeqytet &0000000000000712.400000712,4 &0000000000007579.0000007.579 Singapori Singapori
42 Shantou China-shantou03.jpg &0000000005391028.0000005.391.028[60] Qytet Nën-Provincial &0000000000002064.4200002.064,42 &0000000000002611.0000002.611 Kina Kina
43 Luanda Marginal Avenida 4 de Fevreiro Luanda March 2013 05 (cropped).JPG &0000000005278800.0000005.278.800[61] Komunë-provincë metropolitane &0000000000002180.2900002.180,29[62] &0000000000002421.0000002.421 Angola Angola
44 Saint Petersburg Petersburg-square.jpg &0000000005131967.0000005.131.967[63] Qytet federal &0000000000001439.0000001.439[14] &0000000000003566.0000003.566 Rusia Rusia
45 Chennai Southern Railway HQ.jpg &0000000004792949.0000004.792.949[64] Korporatë komunale &0000000000000426.510000426,51[65] &0000000000021057.00000021.057 India India
46 Abidjan Plateau Centre-est.jpg &0000000004765000.0000004.765.000[29] Qytet, Qark dhe departament &0000000000002119.0000002.119[66] &0000000000002249.0000002.249 Bregu i Fildishtë Bregu i Fildishtë
47 Chengdu &0000000004741929.0000004.741.929[67] Qytet Nën-Provincial &0000000000000421.000000421[67] &0000000000011260.00000011.260 Kina Kina
48 Yangon Downtown Yangon (2006).jpg &0000000004714000.0000004.714.000[68] Komunë metropolitane &0000000000000598.750000598,75[69] &0000000000007873.0000007.873 Flag of Myanmar.svgBirmania
49 Aleksandria Alexandria - Egypt.jpg &0000000004616625.0000004.616.625[17] Governoratë &0000000000002300.0000002.300[70] &0000000000002007.0000002.007 Flag of Egypt.svg Egjipti
50 Chongqing Chongqing Night Yuzhong.jpg &0000000004513137.0000004.513.137[71] Komunë e kontrolluar drejtpërdrejtë &0000000000001435.0700001.435,07 &0000000000003145.0000003.145 Kina Kina
51 Kalkuta Victoria Memorial Hall, Kolkata.jpg &0000000004486679.0000004.486.679[11] Korporatë komunale &0000000000000200.700000200,7 &0000000000024252.00000024.252 India India
52 Sian Xi'an erhuan southeast.JPG &0000000004467837.0000004.467.837[72] Qytet Nën-Provincial &0000000000000832.170000832,17 &0000000000005388.0000005.388 Kina Kina
53 Surati GauravPath1.jpg &0000000004462002.0000004.462.002[11] Korporatë komunale &0000000000000326.515000326,515[73] &0000000000013666.00000013.666 India India
54 Johannesburg Johannesburg CBD.jpg &0000000004434827.0000004.434.827[74] Qytet komunal &0000000000001644.9800001.644,98 &0000000000002696.0000002.696 flamuri Republika Jugafrikane
55 Nanjing 紫峰大厦.jpeg &0000000004393857.0000004.393.857[75] Qytet Nën-Provincial &0000000000000742.850000742,85 &0000000000005915.0000005.915 Kina Kina
56 Dar es Salaam Dar es Salaam aerial.jpg &0000000004364541.0000004.364.541 Komunë-provincë metropolitane &0000000000001631.1200001.631,12[76] &0000000000002676.0000002.676 Tanzania Tanzania
57 Ankara Ankara and mosque wza.jpg &0000000004360438.0000004.360.438[77] Komunë-provincë metropolitane &0000000000001910.9200001.910,92 &0000000000002282.0000002.282 Turqia Turqia
58 Suzhou China Suzhou Jinjihu Lake.jpg &0000000004327066.0000004.327.066[78] Qytet Nën-Provincial &0000000000001649.7200001.649,72[79] &0000000000002526.0000002.526 Kina Kina
59 Harbin Tower at Harbin Ice and Snow Festival 2012.jpg &0000000004280701.0000004.280.701[80] Qytet Nën-Provincial &0000000000001718.2000001.718,2[81] &0000000000002491.4000002.491,4 Kina Kina
60 Giza Egipt 383.jpg &0000000004239988.0000004.239.988[82] Governoratë &0000000000000289.080000289,08 &0000000000014667.00000014.667 Flag of Egypt.svg Egjipti
61 Zhengzhou 河南艺术中心.png &0000000004122087.0000004.122.087[83] Qytet Nën-Provincial &0000000000001015.6600001.015,66 &0000000000004059.0000004.059 Kina Kina
62 Taijpeji i ri New Taipei City Hall 20131108.jpg &0000000003954929.0000003.954.929[84] Komunë speciale &0000000000002052.5700002.052,57[85] &0000000000001927.0000001.927 Flag of the Republic of China.svg
63 Los Angeles LA Skyline Mountains2.jpg &0000000003884307.0000003.884.307[39] Qytet komunal &0000000000001213.8500001.213,85 &0000000000003178.0000003.178 Flag of the United States.svg SHBA
64 Kapi Central Cape Town.jpg &0000000003740026.0000003.740.026[74] Qytet komunal &0000000000002444.9700002.444,97 &0000000000001530.0000001.530 flamuri Republika Jugafrikane
65 Shenyang Shenyang Zentrum.jpg &0000000003717098.0000003.717.098[86] Qytet Nën-Provincial &0000000000000166.000000166 &0000000000022392.00000022.392 Kina Kina
66 Jokohama Minato Mirai In Blue.jpg &0000000003680267.0000003.680.267[87] Qytet komunal &0000000000000437.380000437,38 &0000000000008414.0000008.414 Japonia Japonia
67 Busani August Afternoon in Haeundae 2.jpg &0000000003590101.0000003.590.101[88] Qytet komunal &0000000000000766.120000766,12[88] &0000000000004686.0000004.686 Flag of South Korea.svg Korea Jugore
68 Hangzhou Hangzhou-yellow-dragon-stad.jpg &0000000003560391.0000003.560.391[89] Qytet Nën-Provincial &0000000000000728.190000728,19[89] &0000000000004889.0000004.889 Kina Kina
69 Xiamen Buddhism library.jpg &0000000003531347.0000003.531.347[90] Qytet Nën-Provincial &0000000000001699.0000001.699 &0000000000002078.0000002.078 Kina Kina
70 Quanzhou Lingshan Islamic Cemetery - city view - DSCF8486.JPG &0000000003520846.0000003.520.846 Qytet Nën-Provincial &0000000000001062.0000001.062 &0000000000003315.0000003.315 Kina Kina
71 Berlini PotsdamerPlatz Vogelperspektive 2004 1.jpg &0000000003517424.0000003.517.424[91] Kryeqytet &0000000000000891.750000891,75 &0000000000003944.0000003.944 Gjermania Gjermania
72 Xhedda Jeddeh4.jpg &0000000003456259.0000003.456.259[92] Qytet komunal &0000000000001765.0000001.765[93] &0000000000001958.0000001.958 Flag of Saudi Arabia.svg Arabia Saudite
73 Durban VWestDurban.jpg &0000000003442361.0000003.442.361[74] Qytet komunal &0000000000002291.3100002.291,31 &0000000000001502.0000001.502 flamuri Republika Jugafrikane
74 Kabuli Khair Khana in 2012.jpg &0000000003414100.0000003.414.100[94] Qytet komunal &0000000000000275.000000275 &0000000000012415.00000012.415 Afganistani Afganistani
75 Jaipuri DSCN1444.JPG &0000000003355070.0000003.355.070[11] Korporatë komunale &0000000000000485.000000485 &0000000000006337.0000006.337 India India
76 Hefei &0000000003352076.0000003.352.076[95] Qytet Nën-Provincial &0000000000000838.520000838,52 &0000000000003998.0000003.998 Kina Kina
77 Pheniani 0322 Pyongyang Turm der Juche Idee Aussicht.jpg &0000000003255388.0000003.255.388[96] Komunë e kontrolluar drejtpërdrejtë &0000000000002113.0000002.113[97] &0000000000001541.0000001.541 Flag of North Korea.svg Koreja e Veriut
78 Madridi Gran Vía (Madrid) 1.jpg &0000000003207247.0000003.207.247[98] Kryeqytet &0000000000000605.770000605,77 &0000000000005294.0000005.294 Spanja Spanja
79 Ekurhuleni Germiston CBD.jpg &0000000003178470.0000003.178.470[74] Qytet komunal &0000000000001975.3100001.975,31 &0000000000001609.0000001.609 flamuri Republika Jugafrikane
80 Nairobi NBO5.jpg &0000000003138369.0000003.138.369[99] Kryeqytet &0000000000000694.900000694,9 &0000000000004516.0000004.516 Kenia Kenia
81 Addis Abeba Aerials Ethiopia 2009-08-27 15-26-13.JPG &0000000003103673.0000003.103.673[100] Provincë-komunë metropolitane &0000000000000526.990000526,99 &0000000000005889.0000005.889 Etiopia Etiopia
82 Changsha The Huángxīng Lù Commercial Pedestrian Street in Changsha.jpg &0000000003093980.0000003.093.980 Qytet Nën-Provincial &0000000000000969.000000969 &0000000000003193.0000003.193 Kina Kina
83 Venzhou Shopping street in Wenzhou.jpg &0000000003039439.0000003.039.439[101] &0000000000001187.8800001.187,88 &0000000000001187.8800001.187,88 &0000000000002559.0000002.559 Kina Kina

Burime të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Referimet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ Shanghai's permanent population exceeds 24 million
  2. ^ "KINA: Ndarja administrative e Shangait(上海市)". CityPopulation.De. Marrë më 11 mars 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  3. ^ "北京市2012年国民经济和社会发展统计公报". Beijing Statistics Bureau. 2013-02-07. Marrë më 2013-02-18. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  4. ^ "Population explosion: Put an embargo on industrialisation in Karachi". tribune.com.pk. 2 tetor 2013. Marrë më 31 korrik 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  5. ^ "Harta e Qarkut". Karachi Metropolitan Corporation (KMC). Marrë më 31 korrik 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  6. ^ "Local Government Lagos - Population (2006)". Lagos Bureau of Statistics. Marrë më 13 March 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  7. ^ "NIGERIA: Metro Lagos". CityPopulation.De. Marrë më 13 March 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  8. ^ Sipërfaqja e Metropolitane Lagos është 1171 kilometra katrorë, por 171 kilometra katrorë të saja janë ujë
  9. ^ "The Results of Address Based Population Registration System, 2013". Turkish Statistical Institute. Marrë më 1 December 2013. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  10. ^ "广州市2010年第六次全国人口普查主要数据公报". China National Census. Marrë më 9 May 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  11. ^ a b c d e f g h "Provisional Population Totals, Census of India 2011" (PDF). Census of India. Marrë më 2011-10-18. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  12. ^ "RUSSIA: Moscow". mos.ru. Marrë më 31 korrik 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  13. ^ "Территориальное устройство". Moscow City Government. Marrë më 31 korrik 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  14. ^ a b Ministria e Zhvillimit dhe e Ekonomiës së Federatës Ruse. Rusisht
  15. ^ "BANGLADESH: Dhaka (Census 2011)". CityPopulation.De. Marrë më 10 March 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  16. ^ "Dhaka Zila". GeoHive. Marrë më 10 March 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  17. ^ a b "Popullsia e vlerësuar nga Governorata". CAPMAS. Marrë më 1 shtator 2013. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  18. ^ Egjipt: Kajro
  19. ^ a b "ESTIMATIVAS DA POPULAÇÃO RESIDENTE NOS MUNICÍPIOS BRASILEIROS COM DATA DE REFERÊNCIA EM 1º DE JULHO DE 2013" (PDF) (në Portuguese). Instituto Brasileiro de Geografia e Estatística. Marrë më 31 August 2013.Mirëmbajtje CS1: gjuhë e panjohur (link) Gabim referencash: Invalid <ref> tag; name "brazil1" defined multiple times with different content
  20. ^ a b Instituto Brasileiro de Geografia e Estatística (2013)
  21. ^ a b "Lahore City District - Lahore City Tehsil". GeoHive. Marrë më 10 March 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  22. ^ "Shenzhen Statistics". Shenzhen Government Online. Marrë më 14 dhjetor 2011. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  23. ^ "Informacione gjenerale për Shenzenin". Shenzhen Government Online. Marrë më 14 dhjetor 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  24. ^ "Seoul Statistikat e popullsisë (2013)". Seoul Metropolitan Government. Marrë më 3 March 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  25. ^ "Seoul statistikat (Land Area)". Seoul Metropolitan Government. Marrë më 14 dhjetor 2018. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  26. ^ "trip from Bangalore". Marrë më 5 April 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  27. ^ "Jumlah Penduduk Provinsi DKI Jakarta (2013)". Dinas Kependudukan dan Pencatatan Sipil Provinsi DKI Jakarta. Arkivuar nga origjinali origjinali më 26 mars 2014. Marrë më 15 March 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  28. ^ INDONESIA: Ndarja Administrative
  29. ^ a b "demografia e kinshasasë" (PDF). Demographia. Marrë më 17 March 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!) Gabim referencash: Invalid <ref> tag; name "demographia" defined multiple times with different content
  30. ^ "天津市公报2010年第六次全国人口普查主要数据". Enorth.com.cn. Marrë më 29 April 2011. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  31. ^ "CHINA: Ndarja administrative e Tianjinit (天津市)". Marrë më 17 March 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  32. ^ "「東京都の人口(推計)」の概要(平成26年2月1日現在) (2014)". Tokyo Metropolitan Government (JPN). Marrë më 20 March 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  33. ^ "Toka Sipërfaqja sipas Qarkut". Tokyo Metropolitan Government (ENG). Marrë më 20 March 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  34. ^ "MEXICO: Mexico City (2014)". CityPopulation.De. Marrë më 15 mars 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  35. ^ Consejo Nacional de Población, México; Delimitación de las zonas metropolitanas de México 2005 Archived 2 December 2010[Date mismatch] at the Wayback Machine. Marrë më 26 nëntor2010
  36. ^ "Korporate komunale e Hyderabadit të madh 2010". GHMC. Marrë më 12 prill 2010. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  37. ^ "PERU: Lima population". La Republica. Marrë më 12 prill 2010. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  38. ^ Vlerësimet e popullsisë, 2013.
  39. ^ a b "Census Estimates (2013)". United States Census Bureau. Marrë më 31 March 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!) Gabim referencash: Invalid <ref> tag; name "United States" defined multiple times with different content
  40. ^ New York City is composed of five boroughs: Manhattan, The Bronx, Brooklyn, Queens, Staten Island
  41. ^ "Table 1 Population by sex, household type and household by type, average size of private household by region and area: 2010". Statistic tables, NSO website. National Statistics Office. Marrë më 18 September 2012. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  42. ^ "China - Guangdong Province (2010)". GeoHive. Marrë më 14 March 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  43. ^ "IRAN: Tehran City (Census 2011)". CITY POPULATION.DE. Marrë më 25 February 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  44. ^ TEHRAN: Administrative Districts
  45. ^ "Reth Teherananit". Tehran Municipality. Marrë më 25 February 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  46. ^ "Estimaciones y proyecciones de hogares y viviendas". DANE (2014). Marrë më 25 February 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  47. ^ "Límites". Bogota Government Corporation. Marrë më 25 February 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  48. ^ a b "Average population by province". General Statistics Office Of Vietnam. Marrë më 25 February 2012. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  49. ^ a b "Area, population and population density in 2012 by province". General Statistics Office Of Vietnam. Marrë më 25 February 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  50. ^ "Year-end population for 2013". The Government of the Hong Kong Special Administration Region. Marrë më 10 March 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  51. ^ "Hong Kong Geographic" (PDF). The Government of the Hong Kong Special Administration Region. Marrë më 10 March 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  52. ^ "Demographic Statistics of Iraq (2009)". Central Statistical Government of Iraq. Marrë më 5 March 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  53. ^ "武汉市2010年第六次全国人口普查主要数据公报 (Main Data from Wuhan 2010 Census)". Wuhan Statistics Bureau. 10 May 2011. Marrë më 31 July 2011. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  54. ^ Statistikat e Vuhanit Yearbook 2010 Archived 5 November 2011[Date mismatch] at the Wayback Machine. p. 15
  55. ^ "佛山2010年第六次全国人口普查主要数据公报[1]". City of Foshan. Marrë më 30 January 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  56. ^ "About Foshan". City of Foshan. Marrë më 11 March 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  57. ^ "Chile - Santiago (Census 2012)". Marrë më 1 March 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  58. ^ "Composition of Population (2012)" (PDF). Arriyadh Development Authority. Marrë më 4 March 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  59. ^ "POPULATION IN BRIEF 2013" (PDF). singstat.gov.sg. Singapore. Marrë më 22 janar 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  60. ^ "现将汕头市2010年第六次全国人口普查分区县常住人口[2]数据公布如下:". 汕头市2010年第六次全国人口普查 主要数据公报[1]. Marrë më 30 janar 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  61. ^ "Angola (2013)". CityPopulation.De. Marrë më 22 mars 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  62. ^ "Divisão Político-Administrativa da Província de Luanda". Info-Angola. Marrë më 22 mars 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  63. ^ Rosstat. Оценка численности постоянного населения на 1 января 2014 г. (rusisht)
  64. ^ "Cities having population 1 lakh and above" (PDF). censusindia. The Registrar General & Census Commissioner, India. Marrë më 18 October 2011. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  65. ^ "Expanded Chennai Corporationto be divided into 3 regions". The Hindu. Marrë më 22 March 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  66. ^ "Presentation". District Autonome D'Abidjan. Marrë më 17 March 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  67. ^ a b "我市2010年第六次全国人口普查数据公报" (në Chinese). Government of Chengdu. 2011-05-13. Marrë më 2011-08-04.Mirëmbajtje CS1: gjuhë e panjohur (link) Gabim referencash: Invalid <ref> tag; name "2010census" defined multiple times with different content
  68. ^ "Demographia World Urban Areas (2014)" (PDF). Demographia. Marrë më 11 March 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  69. ^ Third Regional EST Forum, Presentation of Myanmar. Retrieved 11 March 2014.
  70. ^ "Egypt: Administrative Units". GeoHive. Marrë më 4 March 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  71. ^ "China - Chongqing City (2010)". GeoHive. Marrë më 14 March 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  72. ^ "西安市2010年第六次全国人口普查主要数据公报[1]". Chinese Census 2010. Marrë më 14 March 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  73. ^ "Demographics: Surat Municipal Corporation". Arkivuar nga origjinali origjinali më 4 prill 2009. Marrë më 25 shtator 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  74. ^ a b c d "Census (2011)". Statistics South Africa. Marrë më 23 March 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  75. ^ Districts of Xuanwu, Qinhuai, Jianye, Gulou, Yuhuatai, Qixia; see Administrative divisions
  76. ^ "TANZANIA:Administrative Division". Arkivuar nga origjinali origjinali më 4 maj 2015. Marrë më 25 shtator 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  77. ^ "TURKEY: Ankara (2013)". CityPopulation.De. Marrë më 4 March 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  78. ^ "Suzhou (Statistics 2013)" (PDF). Sztjj.gov.cn. Marrë më 20 April 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  79. ^ Sztjj.gov.cn
  80. ^ "黑龙江省2010年第六次全国人口普查主要数据公报". National Bureau of Statistics of the People's Republic of China. Marrë më 3 February 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  81. ^ "中国年鉴信息网--中国规模最大、实力最强的研究报告提供商!". Harbin Yearbook. China Yearbook. Marrë më 3 February 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  82. ^ "EGYPT: Greater Cairo (2006)". citypopulation.de. Marrë më 20 February 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  83. ^ Sub-Provincial City (Census 2010)
  84. ^ "TAIWAN: Administrative Division (Census 2013)". CityPopulation.De. Marrë më 23 March 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  85. ^ "New Taipei City". New Taipei City Government. Marrë më 18 October 2011. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  86. ^ Districts of Shenhe, Heping, Dadong, Huangu, Tiexi; see Districts and zones
  87. ^ "Official monthly estimated de jure population by the Kanagawa Prefectural Government (2010)". StatJapMonthlyCityYokohama. Marrë më 3 March 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  88. ^ a b [1] Archived 4 March 2016[Date mismatch] at the Wayback Machine., Retrieved 2013-07-01.
  89. ^ a b "杭州市 2010年国民经济和社会发展统计公报" (në Kinezçe e thjeshtë). Hangzhou Municipal Statistic Bureau. 2011-02-24. Marrë më 2011-09-15.Mirëmbajtje CS1: gjuhë e panjohur (link) Gabim referencash: Invalid <ref> tag; name "stat" defined multiple times with different content
  90. ^ "Xiamen (Sub-provincial city, Fujian)". citypopulation.de. November 1, 2010. Marrë më 4 March 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  91. ^ "Population of Berlin(01.01.2014)" (PDF). Statistics Agency Berlin-Brandenburg. Marrë më 3 March 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  92. ^ "Saudi Census-2010". Central Departament of Statistics Saudi Government. Marrë më 4 March 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  93. ^ "Area and Population". Jeddah Municipality. Marrë më 4 March 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  94. ^ "Afghanistan (2013)". GeoHive. Marrë më 21 March 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  95. ^ "合肥市2010年第六次全国人口普查主要数据公报: 合肥市2010年第六次全国人口普查主要数据公 报[1]". Baidu. Marrë më 15 February 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  96. ^ (pdf-file) Archived 25 March 2009[Date mismatch] at the Wayback Machine. Retrieved on 2009-03-01.
  97. ^ "PYONGYANG". Arkivuar nga origjinali origjinali më 17 korrik 2014. Marrë më 25 shtator 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  98. ^ "Municipal Register: Last data published: Population at 1st January (2013)". Instituto Nacional de Estadística (INE - Spain). Marrë më 3 March 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  99. ^ "Kenya (Census 2009)". Geohive. Marrë më 3 March 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  100. ^ "Population Size of Towns by Sex, Region, Zone and Wereda: July 2013" (PDF). Central Statistical Agency - CSA. Marrë më 1 korrik 2013. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  101. ^ "1103-浙江省温州市2010年第六次全国人口普查主要数据公报: 温州市2010年第六次全国人口普查主要数据公报". Baidu. Marrë më 3 mars 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)