Wikipedia:Forumi i Grisjes/Arkivi 1

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Kjo faqe është një arkiv i diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.


Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje administrative për një diskutim që kishte pasur konsensus kohë më parë.--1l2l3k (diskutimet) 9 nëntor 2017 21:08 (CET)
 • Grise
Pasi që ky artikull ekziston duhet të ri-lidhet me artikullin e standartizuar Bashkësia Islame e Kosovës ose të griset.--Hipi Zhdripi 2005 Qershor 13 02:20 (UTC)
Duhet grisur se s'eshte tekst enciklopedik. Tekste te tilla mund te vendosen nen Wikibooks. Dori | Diskutim 2005 Qershor 13 02:48 (UTC)
Pasiqë kjo bashkësi nuk ekzistonë (shiko fleten e diskutimit ose komunikaten e BI Kosovës) është grisur fleta.--Hipi Zhdripi 2006 Janar 23 04:08 (UTC)


Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte KUNDËR Mbyllje administrative për një diskutim që kishte pasur konsensus kohë më parë.--1l2l3k (diskutimet) 9 nëntor 2017 21:08 (CET)
 • Grise
E para titulli nuk është teknikisht i saktë pasi duhet të jetë DITA E MËSUESIT dhe jo e mësuesve (ne shumës), dhe e dyta një artikull me titullin DITA E MESUESIT egziston. E treta informacioni ne artikullin e mesiperm nuk eshte i sakte, pasi nuk dihet me saktesi nese shkolla e hapur ne Korce eshte e para shkolle shqipe e hapur ne Shqiperi.
Per ata fol me Xixa, por me sakte eshte 7 Marsi ketu. --filozofi ??? 2006 Mars 9 15:53 (UTC)

Mos gris. Artikulli u spostua te Dita e Mesuesit. Diskutimet se ku mesohej perpara shqipja mund te jene shume, po dita e mesuesit tani per tani eshte e sanksionuar me ligj ne 7 mars. Festa eshte e rendesishme dhe historike. Edhe nese provohet qe shqipja eshte mesuar ne Himare apo Mirdite ne shekullin e 17-te, apo ne Laboven e Zhapes ne 1860, prape festa mbetet. Ka 70 vjet qe festohet. --Sulmues 6 Gusht 2010 15:38 (CEST)Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte KUNDËR Mendoj qe mjaftojnë 9 vjet diskutime dhe po e mbyll këtu. U kujtoj të gjithëve që ky nuk është votim, po argumentim për vlerën e artikullit në bazë të kritereve të shqueshmërisë që kemin në sqwiki. Një vendbanim i Z. Hoxha ka vlera historike, qoftë ai diktatori më gjakpirës apo njeriu më i shndritshëm i të gjitha kohërave. Argumentet KUNDËR grisjes jane me bindëse sesa ato PËR. --1l2l3k (diskutimet) 9 nëntor 2017 17:41 (CET)

e propozoj për grisje, pasi unë mendoj që nuk ka rëndësi enciklopedike. nuk ka aspak informacione, përmbajtja enciklopedike = 0. --bet_0 9 Maj 2008 20:59 (UTC)

 • PËR - jam dakord me ty, jam i sigurt që askujt nuk do ti interesonte ky artikull -- Cradel (UTC)
 • PËR - (Puntori 11 Maj 2008 11:36 (UTC))
 • KUNDËR Jam kunder grisjes sepse me te egzistoje si ze sesa te fshijme me gome nje pjese te historisr sone. Aq me teper ka vlera artiktektonike nje pjese e saj.se treti edhe ndertesa ka historine e saj.(J.)22 dhjetor 2008 OO:10 (UTC))
 • PËR - Fundja mund të shtohet tek "Enver Hoxha" si vendbanimi i tij i fundit!
 • PËR - Pajtrohem se mund mund të shtohet tek "Enver Hoxha" si vendbanimi i tij i fundit!Planeti 22 Dhjetor 2008 06:24 (CET)
 • KUNDËRMospo gjykoni vetem politikisht! Mund tia leme kohes per nje gjykim me te ftohte Sankt Georg(si dalin automatisht te dhenat???)22 dhj 2008 10:36
 • KUNDËR Jam për regullimin e artikullit me të dhëna të tjera. !Xixa 22 Dhjetor 2008 12:14 (CET)
 • PËR - Jorelevant+jomjaft : Faqja nuk shpjegon subjektin për të cilin po flet (shiko poshte). --  eagleal  5 Prill 2009 06:40 (CEST)
 • PËR - Integrimi i ketij artikulli te Enver Hoxha do ishte e pershtatshme (mendoj)! --Lagoon 2 Shkurt 2010 18:41 (CET)
 • PËR - Integrimi i ketij artikulli si vlere arkitektonike e historike te Enver Hoxha do ishte me e pershtatshme... ~~ Rrjedha --Rrjedha 19 Shkurt 2015 12:50 (CET)
 • KUNDËR - Pasi që duhet të ketë informata më të hollësishme për shtëpinë e tij , sipas mendimit tim e paktë do të ishte nëse vetëm fusim një paragaf të shkurtër tek biografia e Enver Hoxhës. --Zmarlind5 9 Nëntor 2017 17:30 (CET)
 • KUNDËR - Nuk ka kuptim të votoj në një votim që ka qëndruar i hapur për 9 vjet radhazi pa dhënë rezultat, por më mirë po e bëj, sepse mund t'i shkrepë ndokujt në kokë ta grisë. Jam kundër sepse mendoj se shtëpia e tij është monument me vlerë historike, i cili mund të shndërrohet në muze--Udha (diskutimet) 9 nëntor 2017 17:41 (CET)

Kjo varet nese eshte monument nacional (white house, edhe pse e banuar eshte monument nacional) apo jo. Po thjesht ishte nje shpi qe kishte qene e Enver Hoxhes, atehere nuk shikoj arsyen e mbajtjes se artikullit. --  eagleal  22 Dhjetor 2008 15:04 (CET)

Dhe neqofte se jo e shtojme (se fundmi) te artikulli i Enver Hoxhes. --  eagleal  22 Dhjetor 2008 15:08 (CET)

Disa propozuan qe te futet tek artikulli "Enver Hoxh", por me sa pash permbajtjen e artikullit mbi kete shtepi sja vlen as tek ai artikull te futet. Disa thone se me kete po anashkalojme nje pjese te historise, kjo eshte e pa vertete sepse ajo shtepi sipas artikullit qe eshte nuk ka asnje vlere historike as bile arkitekturore. Faktikisht ne kete artikull eshte paraqitur vetem si nje adrese dhe asgje me shume. Puntori 6 Janar 2009 09:25 (CET)

Pas 1 jave artikulli mund te griset ne qofte se nuk ka ndryshime ne votim, ose ne artikull --  eagleal  5 Prill 2009 06:40 (CEST)

Në votim janë të përzier persona me më shumë nofka. D.m.th. votimi nuk ka vlerë.--Hipi Zhdripi 5 Prill 2009 06:46 (CEST)
 • KUNDËR Kollaj eshte te grisesh, veshtire eshte te shkruash artikuj. --Sulmues 3 Maj 2010 06:02 (CEST)


Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje administrative për një diskutim që kishte pasur konsensus kohë më parë.--1l2l3k (diskutimet) 9 nëntor 2017 21:08 (CET)
 • PËR --Cradel 11 Janar 2010 10:22 (CET)
 • PËR - Hulumtim vetjak i pastër. --Λeternus 20 Janar 2010 00:35 (CET)
 • KUNDËR - Hamani rakin.--Kurreshtja 20 Janar 2010 02:00 (CET) ???
 • PËR -- S'e kuptoj pse duhet bere votim per keto gjera... --Lagoon 20 Janar 2010 18:43 (CET)
 • PËR - Dakord me të thënat lart. Ne enciklopedin angleze mund te ishte quajtur Original Research, +jorelevant.--  eagleal  26 Janar 2010 04:12 (CET)
Në votim janë të përzier persona me më shumë nofka. D.m.th. votimi nuk ka vlerë.--Kurreshtja 26 Janar 2010 04:31 (CET)
Për cilët persona me më shumë nofka e ke fjalën? --Λeternus 26 Janar 2010 12:11 (CET)
E çuditshme: Cradel dhe Aeternus jane dy persona te ndryshme (me sa kam pare deri tani ne aftesit specifike se secilit). Lagoon, ka qene nje nga redaktuesit me te vjeter sqwiki, prape aftesit e tij jane ndryshe nga shumica e perdoruesve. Sa per mua do te ishte kot (apo jo ?) te thoshja qe kam vetem kete account dhe User:EagleBot (rroboti im). --  eagleal  26 Janar 2010 16:15 (CET)
Çudia është e çuditëshme pikërisht sepse ajo ndodhë.--Kurreshtja 26 Janar 2010 17:24 (CET)
Me fal por çfare the lart eshte diçka serioze. Sockpuppetry eshte nje gje shume e keqe, dhe ne qofte se mund te provosh (dhe te identifikosh) nje apo disa perdorues perdorin nofka te shumta (per votime eshte e njejta peshe si per vandalizem), te lutem ti shkruash ketu ose te hapesh nje diskutim te WP:A. Ajo qe thash me lart ishte me shume nje shaka, edhe pse nuk me ka ndodhur te dyshoj. --  eagleal  26 Janar 2010 18:18 (CET)
Mua më shumë më duket si tentim i dëshpëruar për ta ndaluar procesin e votimit. --Λeternus 26 Janar 2010 18:31 (CET)


Artikuj per grisje

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje administrative. Liridoni e kishte mbyllur që në 2010, por shumë artikuj janë rihapur qysh atëherë, atëherë po bëj një mbyllje tjetër me koment në distancë kohore. Në 2010 komuniteti vendosi (mendoj me të drejtë) që shumë prej këtyre artikujve duhej fshirë dhe i fshiu. Në 2017 rreth gjysma e tyre janë rifilluar dhe ekzistojne prapë. Arësyet janë të ndryshme dhe shkojnë nga përmirësimi i cilësisë te pranimi i subjekteve në wikipedia të tjera, së pari enwiki. Unë po e mbyll këtë votim pasi e arriti objektivin e atëhershëm. Kush mendon që disa artikuj duhet të cohen prapë për grisje, mund të fillojë një kërkesë poshtë në këtë faqe, po në përgjithësi nuk është ide e mirë të cohen kaq shumë artikuj për grisje, pasi gjithsecili duhet votuar e diskutuar më vete.--1l2l3k (diskutimet) 10 nëntor 2017 17:18 (CET)


Janë disa artikuj të cilëte janë cilsuar si artikuj për grisje, ndoshta nuk janë enciklopedik, nuk dua te vendos i vetëm për këtë prandaj deshiroj nga ju të votoni. Mund te votoni me {{PËR}}, {{KUNDRA}}, {{NEUTRAL}} grisjes, dhe jepni nje koment . Në vazhdim është edhe lista e artikujve : Ajshja r.a,Ebu Sufyan ibn al-Harith, Esma bija e Ebu-Bekrit, Fayruz al-Daylami, Hauarixhët, Hudhayfah ibn al-Yaman, Idrisi, Iljasai, Ismaili, Ja`far bin Abī Tālib, Junusi, Muadh ibn Jabal, Nuajm ibn Masudi, Nuhi, Rafiditë(shiat), Sa'id ibn Zayd, Sa`ad ibn Abi Waqqas, Saffiyah bint ‘Abd al-Muttalib, Salat-i (Të falurit), Sarda, Sekti El-Murxhia, Sekti islam sulejmanxhi, Shuajbi, Spahi, Suretu El A`rafë, Suretu El Ahzabë, Suretu El Ankebutë, Suretu El Enbija, Suretu El Furkanë, Suretu El Haxhxh, Suretu El Israë, Suretu El Kasas, Suretu El Kehf, Suretu El Mu`minunë, Suretu El-Hixhr, Suretu En Nahl, Suretu En Neml, Suretu En Nurë, Suretu Er Ra`d, Suretu Er Rrum, Suretu Esh Shuaraë, Suretu Et Tevvbe, Suretu Fatir, Suretu Hudë, Suretu Ibrahim, Suretu Jasinë, Suretu Junus, Suretu Jusuf, Suretu Llukman, Suretu Merjeme, Suretu Sad, Suretu Sebe`ë, Suretu Ta Ha, Tabi'inët, Talha Ibn Ubejdil lah Et tejmij, Utbah ibn Ghazwan, `Uqbah ibn Amir.--Liridon 15 Korrik 2010 21:30 (CEST)

 • PËR - Artikuj joenciklopedik. --Liridon 15 Korrik 2010 21:33 (CEST)
 • PËR - Shumica për të mos thënë të gjithë artikujt janë pa baza enciklopedike dhe jo të përshtatura me rregullat e Wikipedias. --Përdoruesi:IH 16 Korrik 2010 00:44 (CEST)
 • PËR - Nuk i pash te gjithe, por jorelevant. Mund ti giresh menjehere. —  eagleal  16 Korrik 2010 02:11 (CEST)
 • PËR --Λeternus 16 Korrik 2010 11:05 (CEST)
 • PËR Sa me shpejte te grisen aq me mire... --Lagoon 16 Korrik 2010 16:05 (CEST)
 • PËR Artikuj joenciklopedik. Do të grisen se shpejti. --Mikullovci 16 Korrik 2010 16:08 (CEST)
 • PËR Puntori 16 Korrik 2010 19:50 (CEST)

Y U bë:--Liridon 16 Korrik 2010 20:35 (CEST)

Komente

Ngadal. Po ja trusi njëherë në një arkiv ati që i ka hedhë ashtu kllotë. Përdoruesi:Robi I Allahut/Arkiva. Masanej grisen, nuk ka nevojë për diskutim.--Kurreshtja 16 Korrik 2010 00:12 (CEST)

Une nuk po mund te kuptoj cka ka per tu diskutuar ketu? Po me vie shume keq qe spo kam kohe te redaktoj ketu, por se shpejti do te vije me nje fshes ne dore si heren kaluar dhe te e pastroj flliqesiren (aq sa te kem mundesi).
Artikuj te ketille jan pune administruesish dhe grisen pa diskutime te kota. Bile puna e pare qe duhet bere administruesit kur te kycen ne wikipedia eshte kontrollimi i artikujve per kohen ne te cilen nuk kan qene te kycur. Kontrollimi i te gjithe ndryshimeve nje nga nje dhe pastaj te behet ndonje redaktim apo sipas deshires.
Eshte per te ardhur keq se sapo veproja aktiv dhe ne kohen kur ktheva para ca muajsh asnje nga administruesit nuk interesohej te shihte cdo dite se cfar po postohet ketu. Ne nje sasi prej mbi 5000 artikujsh qe kontrollova heren e kaluar rreth 10% u desh te i grisja. Kjo ndoshi sepse administruesit nuk kishin grisur ato artikuj qe duhej grisur.
U deshiroj pune te mbare. Puntori 16 Korrik 2010 19:50 (CEST)

Jo merre edhe një kallash, hahahah. Leni mër njerzit le të punojin, kush punon gabon, kush nuk punon e ka vetem një gabim. Po çka ju ndihmon me mirëmbajt ditë për ditë, e të vijin prej fondacionit e ta bojin ruin. Duhet me u bo do marrveshje me fondacionin. Nuk bonë me i ndryshu standartet sipas pikëpamjeve të projekteve që kanë qindra redaktues. Le të eksperimentojin nëse kanë mundësi brenda gjuhës përkatëse, po jo me i qitë të gjitha në trohe të dreçit. DECENTRALIZIM .--Kurreshtja 16 Korrik 2010 21:07 (CEST)Artikuj për Grisje 2

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllja ishte bërë nga administratori Liridon 2 vjet më parë, por që të jemi konsistent me këto mbyllje ku diskutimi ka mbaruar, po vë kapakun.--1l2l3k (diskutimet) 10 nëntor 2017 17:18 (CET)

Janë disa artikuj të cilët vlërsoj se nuk janë enciklopedik. Po i nxjerr për votim pasi që janë shumë dhe nuk dua të vendos i vetëm, përndrzshe ne administratorët do duhet pak më shumë të ashpër të bëhemi me këto atikuj që më mirë mos i kemi, se sa të jenë gjysëm shqip dhe gjysëm anglisht, ose dhe më keq ndonjëherë me shumë gabime drejshkrimore. Votoni nëse dëshironi ti fshij këto artikuj, neutral ose kundër (por duhet të merrni përgjegjësi që ti përmirësoni).{{PËR}}, {{KUNDRA}}, {{NEUTRAL}} grisjes, dhe jepni nje koment per te gjithë ose për secilin artikull në veçanti. Në vazhdim është edhe lista e artikujve :

Votoni

Y U bë:--Liridon (diskutimet) 27 korrik 2015 16:20 (CEST)

DiskutoniArtikuj rreth akulloreve për grisje

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Grisja e artikujve u bë 2 vjet më parë, por që të jemi konsistent me këto mbyllje ku diskutimi ka mbaruar, po vë kapakun.--1l2l3k (diskutimet) 10 nëntor 2017 17:18 (CET)

Propozoj të grisen artikujt në vijim për shkak se nuk janë enciklopedik dhe nuk kanë referenca:

Në fund të fundit Wikipedia nuk është vend për receta gatimi. --AMMARTIVARI DISKUTO 23 gusht 2015 17:58 (CEST)

Votimi

Diskutimi

Ose nëse ka dëshirë ndokush ti sitemoj të gjithë në një arikull, p.sh. Lista e akulloreve etj.--AMMARTIVARI DISKUTO 23 gusht 2015 18:00 (CEST)Artikulli Arben Çokaj (propozim për grisje)

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR --Liridon (diskutimet) 27 shtator 2017 10:47 (CEST)

Ju lutem votoni për grisjen (apo mbajtjen) e artikullit Arben Çokaj. Vetë autori i artikullit kërkon që artikulli në formën e tanishme të fshihet. Ai bile i kërkoi administratorit Liridon që artikulli të griset nëse nuk do jetë në formën që do ai. Por ai artikull, sipas mendimit tim, ka probleme më të thella. Ai i perket një njeriu që s'ka fare shquarsi. Sipas Rregullit të shqueshmërisë së biografisë unë nuk shoh asnjë pikë të vetme që të përmbushet me vlerën që ka Z. Cokaj per të pasur një artikull ne wikipedia. Nëse mendoni se kam të drejtë, votoni PËR GRISJE. Do e mbaj këtë votim për një muaj dhe një administrator mund ta mbylli. Gjithashtu ftoj kontribuesit që të lexojne faqen e diskutimit Diskutim:Arben_Çokaj para se të votojnë. --1l2l3k (diskutimet) 19 shtator 2017 00:28 (CEST)

Koment & Votime

 • PËR Sipas arësyetimit tim sipër. ----1l2l3k (diskutimet) 19 shtator 2017 00:28 (CEST)
 • KUNDËR Nëse gjykojmë artikullin, për mendimin tim në Wikipedian shqip merr notë kaluese. Diskutimin që 1l2l3k përmend është më shumë për të gjykuar përdoruesin, që ka redaktuar artikullin e tij, në konflikt interesi, dhe që tani është i bllokuar "pa kufi". Gjithsesi, nuk po mbroj artikullin specifik, por si ky artikull, pak më të mirë ose pak më të dobët momentalisht ka rreth 1000 në Kategoria:Biografi-cung, por nuk është patjetër që të fshihen, duhet të përmirësohen, të vërtetohen faktet dhe shqueshmëria.--Liridon (diskutimet) 19 shtator 2017 02:15 (CEST)
Liridon, ti nuk adresove pikën më të rëndësishme: cilin element të Rregullit të shqueshmërisë së biografisë kënaq ky artikull? Ti thua që "nuk po mbron artikullin specifik", por ti po voton KUNDËR grisjes, pra faktikisht po e mbron këtë artikull. Fakti që ka artikuj të ngjashëm nuk përbën argument. Cdo artikull mund të kërkojë votë nëse kanë ndenjur për një kohë të gjatë dhe komuniteti do vendosi. Në këtë votim po diskutohet thjesht konformiteti i këtij artikullin me rregullat e shqueshmërisë, dhe ti nuk arrin dot të faktosh se si Z. Cokaj ka shqueshmëri. Unë e respektoj votën tënde, po unë nuk shoh asnjë argument të vlefshëm. 1l2l3k (diskutimet) 19 shtator 2017 04:39 (CEST)
Ploteson piken 5, "Shkrimtare qe kane botuar libra...".--Liridon (diskutimet) 19 shtator 2017 09:10 (CEST)
Rregulli, i shkruar (drejt) nga Euriditi eshte "Shkrimtarë që kanë botuar libra, gazetarë dhe fotografë të cilët kanë mjaft kritika dhe studime të pavarura për çmimet (mirënjohjet) dhe veprën e tyre.". Ku janë kritikat? Ku është mirënjohja, ku janë cmimet për punën e shkrimtarit Cokaj? 1l2l3k (diskutimet) 19 shtator 2017 14:35 (CEST)
"Shkrimtarë që kanë botuar libra" mjafton për mua. Nuk e di pse merresh me votën time kaq shumë, është vetëm 1 kundër, nuk është se ka shumë vlerë, mund të jem gabim, më ler të jem gabim , nëse rezultati del për fshirje, personalisht do e fshij dhe as nuk më mbetet harti, mjafton që nuk vendos vetë për fshirjo ose jo. Një shprehi jo të mirë e ke me ndryshim të komenteve, në 3-4 raste po e shoh, të lutem mos e bëj, thjesht kur ndryshon mendim bëje kështu. Nëse ke diçka tjetër, më shkruaj në faqen e diskutimit ose kur të arrihet një verdikt, nuk do humb më kohë të komentoj për këtë çështje.--Liridon (diskutimet) 19 shtator 2017 16:27 (CEST)
Epo fjalia duhet lexuar deri në fund, i dashur Liridon: nuk mund të interpretohet rregulli duke mbaruar së lexuari te gjysma. Nga ana tjetër, si the vetë, ka rrezik që vetëm unë e ti të diskutojmë këtu. Meqë njerëzit e këtij komuniteti të respektojnë, argumentimi yt ka peshë dhe vota jote është e rëndësishme. Gjithashtu unë nuk merrem me kauza të humbura asnjëherë, po i mëshoj pasi e di që kam të drejtë për të mirën e wikit shqiptar. Si rrjedhojë, do mundohem që të ta bëj sa më vështirë gabimin dhe të ta brej ndërgjegjen, pasi nga mënyra se si shkruan, e kuptoj që ke, si logjikë, ashtu dhe dashuri për sqwikin dhe të ardhmen e tij. Ke punuar shumë në të dhe jam i bindur që brenda teje do që t'i rritet cilësia. Puna jote dhe e shume kontribuesve është që të kemi një enciklopedi të pasur e me cilësi. Artikuj të tillë si ky ia ulin cilësinë wikit. Kemi dhjetra mijëra figura shqiptarësh dhe miliona të huajsh që mund të rrinë në wiki dhe Cokaj (së paku tani për tani) nuk mund të jetë mes tyre. Dhe unë nuk dua që vota jote të bëhet precedent i keq për artikuj pa shquarsi. Dhe ashtu si mund të bej unë fshirje, ashtu mund t'i bësh edhe ti votës sënde, të cilën, mendoj se ti e di shumë mirë që e ke gabim, dhe të paargumentuar mirë. 1l2l3k (diskutimet) 19 shtator 2017 17:08 (CEST)
Liridon, le të jemi seriozë. Ky link nga Biblioteka Kombëtare tregon vetëm artikujt/librat e botuar nga Cokaj, po nuk tregon se si ai ka "...mjaft kritika dhe studime të pavarura për veprën e tij. Duhen pra burime të pavarura, të shkruara për Arben Cokajn, apo veprën e tij, e jo artikujt/librat që boton ai vetë! 1l2l3k (diskutimet) 19 shtator 2017 18:30 (CEST)
 • PËR Unë jam pro asaj që Sqwiki mos të ketë rregulla aq të ashpra sa enwiki por ky Arbeni nuk më duket se plotëson asnjë kriter për të qenë në wikipedia. Vetëm sa i bëhet nder po të fshihet artikulli sepse fshihen edhe sharjet e tij tek diskutimet e atij artikulli. --Udha (diskutimet) 22 shtator 2017 18:31 (CEST)
 • KUNDËR Nëse ka shumë këngëtare dhe këngëtarë pak të njohur në Wikipedia, pse jo një gazetar pak i njohur ? --AXRL (diskutimet) 22 shtator 2017 23:48 (CEST)
Pra ta mbajmë si analist politik? Jo si shkrimtar? Se si shkrimtar librash nuk kualifikohet sipas arësyetimit tim lart. Si analist politik ai del në Kopliku TV, një televizion lokal. Megjithatë, as të qenit analist politik nuk të bën të njohur sipas rregullave, nëse dikush tjetër nuk shkruan për ty. Dhe fakti që del në televizion nuk të bën të njohur gjithashtu. Gjithsesi, nëse mendon që përmbush një nga pikat e rregullave të shquarsisë, të lutem thuaj kë permbush nga ato. Së fundmi, të sjellësh rastin e këngëtareve që rrinë gabimisht këtu në wiki për vetëpromovim nuk është argumentim i saktë për kompatibilitet me rregullin dhe jo justifikim i mirë që të mbajmë edhe Arbenin. Unë jam i pari që do i hiqja së paku nja 20 ahengxhij që janë fare kot në wiki. 1l2l3k (diskutimet) 23 shtator 2017 00:11 (CEST)
ASNJANËS --AXRL (diskutimet) 23 shtator 2017 23:41 (CEST)
 • PËR Duhet të grisen të gjitha artikujt e personave që thjesht venë artikuj mbi veten. Pothuajse të gjithë mbarojnë sot shkollën e lartë, nuk do të thotë që do të kemi 3-4 milionë artikuj për këdo shqiptar që ka mbaruar shkollën e lartë apo një master. Nuk është ndonjë person akademik. I bie që ne që kemi shkruar me qindra artikuj në Wikipedia, të qenkemi superakademikë e të kemi artikuj më vete. Artikuj kanë vetëm persona publikë, e publik do të thotë që është person që njihet e përmendet shpesh në akademi, media, literaturë. (Edvini (diskutimet) 23 shtator 2017 18:04 (CEST))
 • PËR Shqueshmëria e subjektit varet nga botimet e besueshme dhe të pavarura nga subjekti. --Λeternus 25 shtator 2017 14:28 (CEST)
Y U bë: Po marrim vendimin që mori shumica e interesuar në temë. Disa fakte për të qartësuar ato që nuk hulumtuan por dhanë votë vetëm nga diskutimi: (1. Subjekti nuk e krijoi për vete artikullin, ja kishte krijuar Xanxari (çështje tjetër nëse është i njëjti person prapa), por subjekti e kishte përmirësuar/redaktuar, 2. Subjekti ka botime/përkthime, pasi janë shkollore mendoj se ka ndonjë në ndonjë filter dhe janë të besueshme (çështje tjerë është numri/sasia), 3. Çështja u bë shumë personale mes përdoruesve dhe subjektit, si rrjedhojë po realizohet dëshira e të dy palëve për grisje. --Liridon (diskutimet) 27 shtator 2017 10:47 (CEST)


Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje pas votimit. --1l2l3k (diskutimet) 17 nëntor 2017 14:02 (CET)

Ky artikull tani për tani e ka përmbajtjen e fshirë pasi është copy-violation (është kopje dhe nuk mbron të drejtat e autorit), por mund ta shihni historinë e artikullit ose të shihni kete version. Mendoj gjithsesi se, me pak mundim, mund ta shpetojmë. Ftoj wikipedianët ta përmirësojnë, pra. Nëse pas 2-3 javësh nuk ka asnjë përmirësim, mund ta grisim. --1l2l3k (diskutimet) 2 nëntor 2017 16:01 (CET)Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje pas votimit. --1l2l3k (diskutimet) 17 nëntor 2017 14:02 (CET)

Artikulli ka disa vjet ne wiki dhe është një rrëmujë e tillë që une nuk e shkoklavis dot. Le të rrijë 2-3 javë për diskutim/përmirësim. Nëse përmirësohet ndjeshëm, do e mbyll këtë diskutim. --1l2l3k (diskutimet) 2 nëntor 2017 23:13 (CET)Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje pas votimit. --1l2l3k (diskutimet) 17 nëntor 2017 14:02 (CET)

Artikulli nuk duket enciklopedik dhe shihet një konflikt interesi nga autori. --1l2l3k (diskutimet) 14 nëntor 2017 15:36 (CET)Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje pas votimit. --1l2l3k (diskutimet) 29 nëntor 2017 01:14 (CET)

Personi nuk duket se ka shquarsi. Megjithatë ftoj për diskutim, pasi ka kohë në wiki. --1l2l3k (diskutimet) 16 nëntor 2017 18:20 (CET)Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte KUNDËR Mbyllje pas votimit dhe pas prurjes së referencave.--1l2l3k (diskutimet) 17 nëntor 2017 14:01 (CET)

Ky grup muzikor nuk duket se ka shquarsi. Megjithatë ftoj për diskutim, në vecanti @Aeternus, pasi kam parë punën e tij në artikujt e lëmit të muzikës. --1l2l3k (diskutimet) 16 nëntor 2017 18:25 (CET)Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje pas votimit. --1l2l3k (diskutimet) 29 nëntor 2017 01:14 (CET)

Nga cfarë lexoj nuk gjej që ka shquarsi. Megjithatë ftoj për diskutim, pasi është futur në wiki kohë më parë. --1l2l3k (diskutimet) 16 nëntor 2017 18:45 (CET)Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje pas votimit. --1l2l3k (diskutimet) 29 nëntor 2017 01:14 (CET)

Duket tipik WP:ONEEVENT. Rekomandoj grisje. --1l2l3k (diskutimet) 17 nëntor 2017 01:35 (CET)Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje pas votimit. --1l2l3k (diskutimet) 29 nëntor 2017 01:14 (CET)

Nuk gjej asnje gjurme të këtij portali sportiv. Ndoshta krijuesi i artikullit e ngatërroi me këtë tjetrin? --1l2l3k (diskutimet) 17 nëntor 2017 22:35 (CET)Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje pas votimit. --1l2l3k (diskutimet) 29 nëntor 2017 01:14 (CET)

Nuk gjej asnje gjurme për këtë.--1l2l3k (diskutimet) 18 nëntor 2017 00:33 (CET)Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte KUNDËR Mbyllje pas argumentave dhe lidhjes ne wikidata. Artikulli ka shquarsi. --1l2l3k (diskutimet) 29 nëntor 2017 01:14 (CET)

Nuk gjej asnje gjurme për këtë. Ftoj @Aeternus,, si specialist.--1l2l3k (diskutimet) 21 nëntor 2017 00:02 (CET)

Subjekti definitivisht është i shquar (artikulli në gjuhën angleze), por gjendja momentale e artikullit, sipas mendimit tim, nuk e justifikon ekzistenën e tij në Wikipedia. --Λeternus 22 nëntor 2017 23:06 (CET)
Sapo e gjeta edhe këtë artikull për subjektin e njëjtë. --Λeternus 22 nëntor 2017 23:10 (CET)
Jam dakord me Aeternus, ka shquarsi, thjesht duhet permiresuar. --Olsi (diskutimet) 29 nëntor 2017 00:19 (CET)


Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje pas votimit

Nuk ka shquarsi.--Olsi (diskutimet) 29 nëntor 2017 02:06 (CET)Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje pas votimit.1l2l3k (diskutimet) 18 dhjetor 2017 00:30 (CET)

Nuk ka shquarsi. Në përgjithësi spitalet kanë, po klinikat (publike apo private) jo, pasi janë shumë më të vogla. Praktikisht janë në rendin e një studjoje legale, apo një studjoje arkitektësh, apo profesnionistësh të tjerë të lirë. Shquarsia gjithashtu nuk duket nga burimet.--1l2l3k (diskutimet) 29 nëntor 2017 20:09 (CET)Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje pas votimit1l2l3k (diskutimet) 18 dhjetor 2017 00:30 (CET)

Ky artikull është se si dobësohen valët në hapësirën e lirë. Do kisha sugjeruar "merge" të përmbajtjes të Valët elektromagnetike apo te Valët elektromagnetike te pakufizuara (meqë ra fjala, njera prej këtyre të dyjave do duhet bërë merge te tjetra), po sinqerisht ky artikull nuk ka asnjë citim (referenca e vetme nuk ka numer faqeje). Pra kerkoj grisje për se si është shkruar, nuk po flas për shquarsi (dhe ajo gjithsesi mund të mos ekzistojë). Ka 2 vjet në wiki prandaj nuk e grisa direkt. --1l2l3k (diskutimet) 29 nëntor 2017 20:01 (CET)

(CET)Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje pas votimit. --1l2l3k (diskutimet) 20 dhjetor 2017 22:38 (CET)

Asnje shenje shquarsie.--1l2l3k (diskutimet) 29 nëntor 2017 20:16 (CET)Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje pas votimit. --1l2l3k (diskutimet) 20 dhjetor 2017 22:38 (CET)

Asnje shenje shquarsie.--1l2l3k (diskutimet) 30 nëntor 2017 23:40 (CET)Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje pas votimit. --1l2l3k (diskutimet) 20 dhjetor 2017 22:38 (CET)

Cfare wiki nuk eshte (wictionary).Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte KUNDËR Mbyllje pas votimit dhe zhvendosje te Dekonstruktori--1l2l3k (diskutimet) 18 dhjetor 2017 15:42 (CET)

Joenciklopedik dhe s'gjej dot shquarsi.--1l2l3k (diskutimet) 8 dhjetor 2017 21:45 (CET)

Artikulli ka shquarsi, por titulli duhet te jete Desktruktori dhe duhet permiresuar disi. --Olsi (diskutimet) 8 dhjetor 2017 22:32 (CET)


Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte KUNDËR Pas sjelljes së shquarsisë nga Tiimiii. --1l2l3k (diskutimet) 20 dhjetor 2017 22:34 (CET)

Joenciklopedik dhe s'gjej dot shquarsi.--1l2l3k (diskutimet) 8 dhjetor 2017 21:45 (CET)

-Nese doni ta shpetoni artikullin ne fjal [3] --Tiimiii (diskutimet) 18 dhjetor 2017 00:55 (CET)

Faleminderit, po e shpetojme, pra. --1l2l3k (diskutimet) 20 dhjetor 2017 22:34 (CET)


Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje administrative pasi unë, Olsi, si dhe Liridoni (që grisi) ishim për grisje.--1l2l3k (diskutimet) 18 dhjetor 2017 16:29 (CET)

Nuk shoh shquarsi. Kampion i Kosovës? Pjesëmarrës në aktivitete ndërkombetare? Nëse jo, duhet të griset. --1l2l3k (diskutimet) 18 dhjetor 2017 00:27 (CET)Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje pas votimit.--1l2l3k (diskutimet) 18 janar 2018 23:45 (CET)

Kompani shqiptare per te cilen nuk shoh shquarsi.--1l2l3k (diskutimet) 20 dhjetor 2017 22:31 (CET)Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje pas votimit.--1l2l3k (diskutimet) 21 shkurt 2018 20:13 (CET)

Ka ndenjur ne wiki per 8 vjet, asnje reference. --1l2l3k (diskutimet) 9 shkurt 2018 04:28 (CET)Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje pas votimit.--1l2l3k (diskutimet) 21 shkurt 2018 20:13 (CET)

Nuk shoh shenja shquarsie. --1l2l3k (diskutimet) 9 shkurt 2018 04:47 (CET)Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje pas votimit

Nuk ka shquarsi. --Olsi (diskutimet) 2 shtator 2018 22:04 (CEST)Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje pas votimit

Nuk ka shquarsi.--1l2l3k (diskutimet) 11 shtator 2018 16:16 (CEST)


Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje pas votimit. --1l2l3k (diskutimet) 14 janar 2019 21:29 (CET)

Nuk ka shquarsi.--1l2l3k (diskutimet) 21 shtator 2018 14:14 (CEST)


Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje pas votimit--1l2l3k (diskutimet) 14 janar 2019 21:29 (CET)

Votimi do mbahet 1 jave, dhe pastaj do mbyllet.--1l2l3k (diskutimet) 6 dhjetor 2018 18:15 (CET) Gjykuar nga aq sa mund te matet permes kerkimeve ne google, debati ka qene njemend i gjalle dhe gjithperfshires. Mirepo faqja eshte si e titulluar keq ashtu edhe lenden e ka te pareferencuar. --GrepfrutAroma (diskutimet) 6 dhjetor 2018 17:00 (CET)


Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje pas votimit.--1l2l3k (diskutimet) 14 janar 2019 21:29 (CET)

Faqe pa shquashmeri, e keqradhitur dhe pa referenca. --GrepfrutAroma (diskutimet) 7 dhjetor 2018 22:14 (CET) Diskutimi do zgjasi se paku 1 jave. --1l2l3k (diskutimet) 8 dhjetor 2018 00:32 (CET)


Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje pas votimit. — Βατο (diskutimet) 10 shkurt 2019 19:48 (CET)

Faqe, per mendimin tim, e pakuptimte. Duket e keqperkthyer qe ne titull dhe besoj se ka synuar te jete per Qeverisjen ne Shqiperi. Pastaj nje paragraf i pareferencuar dhe nje liste jopraktike, qe besoj se ka kategori plot mekembese te atyre te dhenave.


Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje pas votimit--1l2l3k (diskutimet) 14 janar 2019 21:29 (CET)

Nuk ka shquarsi, asnjë burim dhe përmbajtja s'është enciklopedike. — Βατο (diskutimet) 28 dhjetor 2018 00:38 (CET)


Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje pas votimit.--1l2l3k (diskutimet) 14 janar 2019 22:50 (CET)

Nuk është artikull enciklopedik. — Βατο (diskutimet) 30 dhjetor 2018 15:34 (CET)


Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje pas votimit.--1l2l3k (diskutimet) 19 janar 2019 17:49 (CET)

Nuk është në gjendje enciklopedike. — Βατο (diskutimet) 16 janar 2019 19:07 (CET)


Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje pas votimit. — Βατο (diskutimet) 24 shkurt 2019 21:07 (CET)

Sipas shkelies së drejtës së autoritΒατο (diskutimet) 21 shkurt 2019 16:09 (CET)


Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje pas votimit. — Βατο (diskutimet) 30 maj 2019 22:02 (CEST)

Nuk ka shquarsi, gjithashtu subjekti i artikullit kërkon grisjen (Wikipedia:Articles for deletion/Rudina Suti). — Βατο (diskutimet) 19 prill 2019 18:47 (CEST)


Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje pas votimit. — Βατο (diskutimet) 30 maj 2019 22:04 (CEST)

Nuk ka shquarsi (Wikipedia:Articles for deletion/MooMoo.io). — Βατο (diskutimet) 19 prill 2019 21:30 (CEST)


Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje pas votimit. — Βατο (diskutimet) 30 maj 2019 22:05 (CEST)

Nuk ka shquarsi — Βατο (diskutimet) 29 prill 2019 11:03 (CEST)


Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje pas votimit. — Βατο (diskutimet) 15 qershor 2019 14:18 (CEST)

Nuk ka shquarsi — Βατο (diskutimet) 11 qershor 2019 12:43 (CEST)

 • PËR Βατο (diskutimet) 11 qershor 2019 12:43 (CEST)
 • PËR – Duke qënë se isha une ai qe e vendosa stampen per grisje, mendoj te jap me me detaje arsyet e mia: Artikulli ka 0 referenca, jam 100% i sigurt qe eshte krijuar nga te aferm ose shok te personazhit, nuk ka asnje indicie ose prove qe mund te kete luajtur ne nivele profesioniste, dhe emri i tij nuk del ne asnje uebfaqe ne lidhje me futbollin (soccerway, transfermarkt etj), ndertimi eshte i keq, nuk ka asnje kategori dhe infobox i lojtarit mungon. Megjithate, nese perdoruesi q ka krijuar kete artikull @Arditi7,, ploteson te pakten kushtet e referencave, atehere mund te rishikohet. Nuk kam asgje personale me personazhin, thjesht po perpiqem per te bere punen time shqyrtuese. Faleminderit.—Sadsadas (diskutimet) 11 qershor 2019 15:05 (CEST)

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje pas votimit. — Βατο (diskutimet) 30 korrik 2019 19:17 (CEST)

Sipas shkeljes së drejtës së autoritΒατο (diskutimet) 13 qershor 2019 10:55 (CEST)

@Βατο, a mund të më tregosh më qartë ku shkelet e drejta e autorit? Se s'doja të hetoja tërë artikullin me kujdes. - Klein Muçi (diskutimet) 18 qershor 2019 13:41 (CEST)
@Klein Muçi, mjafton te kopjosh pjesët e ndryshme të tekstit dhe t'i kërkosh në Google, dalin disa faqe te krijuara para artikullit e Wikipedias nga ku mund të jetë kopjuar. — Βατο (diskutimet) 18 qershor 2019 13:48 (CEST)
@Βατο, është e vërtetë por materiali në to rezulton të jetë shkruar nga i njëjti person me personin që e ka shkruar këtu. Ai vetë deklaron se materiali i tij është përmbledhje e disa librave, gjë që s'do të përbënte shkelje të së drejtës së autorit. Të paktën me aq sa pashë unë. - Klein Muçi (diskutimet) 18 qershor 2019 14:45 (CEST)
@Klein Muçi, pashë që të njëjtat informacione të artikullit janë shpërndarë në disa forume, mendoj nga i njëjti person, por unë nuk e di sa hulumtim vetjak dhe sa pjesa të kopjuara nga librat përmbanë artikulli, sepse ka nje strukturë që nuk respekton standardet e Wikipedias. — Βατο (diskutimet) 18 qershor 2019 15:21 (CEST)
@Βατο, këtu jam dakord por fatkeqësisht s'di të gjykoj në lidhje me temën. Po qëndroj asnjanës në këtë rast. - Klein Muçi (diskutimet) 18 qershor 2019 15:33 (CEST)

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje pas votimit. — Βατο (diskutimet) 6 korrik 2019 13:49 (CEST)

Megjithëse ejakulimi është proces fiziologjik me rëndësi që duhet trajtuar në një enciklopedi, artikulli në fjalë nuk duket të jetë i duhuri për temën. Në fillim mendova për një rititullim por dhe përmbajtja është e mbushur me probleme drejtshkrimore dhe ka një trajtim të ulët shkencor. Interneti është shpeshherë dritarja e parë informative për temat seksuale dhe nxitur nga kjo dhe nga fakti se është një artikull që ka mbi 3500 shikime në muaj sipas veglave X, propozoj grisjen e tij duke shpresuar për një trajtim më të mirë në të ardhmen. - Klein Muçi (diskutimet) 18 qershor 2019 13:41 (CEST)


Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje pas votimit. — Βατο (diskutimet) 30 korrik 2019 19:17 (CEST)

Sipas: "shqueshmëria e një faqeje interneti": përveç një artikulli që tregon për një video të publikuar nga faqja, nuk ka ndonjë rëndësi enciklopedike. — Βατο (diskutimet) 19 qershor 2019 13:12 (CEST)


Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Faqja u gris nga një administrator. — Βατο (diskutimet) 6 korrik 2019 13:49 (CEST)

Nuk ka shquarsi. — Βατο (diskutimet) 23 qershor 2019 22:21 (CEST)


Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje pas votimit. – Βατο (diskutimet) 10 gusht 2019 12:47 (CEST)

Artikulli eskziston dhe ne kater gjuhe te tjera te gjitha te krijuara nga nje perdorues. Edhe ne ato gjuhe qe ekziston eshte nominuar per tu grisur per arsyen e "Cross-wiki vandalism". Artikulli me shume eshte nje reklame e nje hoteli te nje biznesmeni qe nuk i intereson askujt.


Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Mbyllje pas votimit. – Βατο (diskutimet) 10 gusht 2019 12:47 (CEST)

Nuk ka shquarsi dhe shkel të drejtat e autorit. – Βατο (diskutimet) 8 gusht 2019 23:25 (CEST)


Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Βατο (diskutimet) 3 nëntor 2019 23:27 (CET)

Nuk i ploteson kriteret e shquarsise.


Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR Βατο (diskutimet) 3 nëntor 2019 23:29 (CET)

Nuk i ploteson kriteret e shquarsise.


Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte KUNDËR --Olsi (diskutimet) 11 shkurt 2020 03:04 (CET)

Artikull joenciklopedik. --Olsi (diskutimet) 10 shkurt 2020 03:56 (CET)

 Tani eshte ne rregull. --Olsi (diskutimet) 11 shkurt 2020 03:01 (CET)

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte PËR --Olsi (diskutimet) 21 mars 2020 02:40 (CET)

Mendoj qe nuk ploteson kriterin e shquarsise. Eshte shkruar vetem nga nje perdorues qe une mendoj qe eshte i lidhur me institucionin financiar ne fjale dhe duket si nje reklame me shume sesa artikull enciklopedik. Artikulli eshte i mbushur me lidhje te jashtme, qe tregon nje perpjekje per ta cuar lexuesin drejt faqes se ketij institucioni financiar. Burimet nuk jane te besueshme (linkedin, glassdoor dhe faqe te tjera qe thjesht bejne listime kompanish). --Olsi (diskutimet) 16 mars 2020 02:10 (CET)

I hodha nje sy artikujve, disa duhet te grisen, disa kane nevoje per permiresim, por gjithsesi une mendoj qe kjo s'duhet te ndikoje ne grisjen e kesaj faqeje. --Olsi (diskutimet) 21 mars 2020 00:53 (CET)