Lista e portaleve

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Portalet janë faqe që mirëmbahen nga Wikipedianët, të cilat fillimisht shërbejne si faqe hyrëse në Enciklopedi. Ato bëjnë prezantimin përmbledhës të artikujve kryesorë të një lloji temash që i përkasin një fushe specifike. Faqet e portaleve aktualizohen rregullisht nga mirëmbajtësit e tyre, të cilët i janë kushtëzuar një projekti të veçantë. Sigurisht që portalet kërkojnë një angazhim të vazhdueshem nga ana e të interesuarve apo redaktuesve me njohuri të thella në fushat përkatëse, pa ndihmën e të cilëve këto portale nuk mund të zhvillohen më tej. Në rast se ty të tërheq ndonjë portal aktual ose dhe i ri, atehere kliko mbi ndonjë nga portalët e mëposhtëm. Lista përmban gati të gjitha portalet e krijuara deri më sot. Për informacione më të hollësishme shiko dhe këtu.

Lista e portaleve[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

 1. Portal:Andorra
 2. Portal:Animim
 3. Portal:Belgjika
 4. Portal:Berati
 5. Portal:Bizant
 6. Portal:Bujanoci
 7. Portal:Dibra
 8. Portal:Durrësi
 9. Portal:Elbasani
 10. Portal:Elektronika
 11. Portal:Evropa
 12. Portal:Ferizaji
 13. Portal:Fieri
 14. Portal:Film
 15. Portal:Fizika
 16. Portal:Gjakova
 17. Portal:Gjeografi
 18. Portal:Gjilani
 19. Portal:Gjirokastra
 20. Portal:Greqi
 21. Portal:Histori
 22. Portal:Informatikë
 23. Portal:Kategori
 24. Portal:Kolonja
 25. Portal:Komunizmi
 26. Portal:Korça
 27. Portal:Kosovë
 28. Portal:Kukësi
 29. Portal:Kulturë
 30. Portal:Kumanova
 31. Portal:Lezha
 32. Portal:Literaturë
 33. Portal:Matematikë
 34. Portal:Medvegja
 35. Portal:Mitrovica
 36. Portal:Mjekësi
 37. Portal:Muzikë
 38. Portal:Ndihmë
 39. Portal:Peja
 40. Portal:Përmbajtja/Portalet
 41. Portal:Përmbajtja
 42. Portal:Peshkopia
 43. Portal:Plava
 44. Portal:Portal
 45. Portal:Presheva
 46. Portal:Prishtina
 47. Portal:Prizreni
 48. Portal:Serial
 49. Portal:ShBA
 50. Portal:Shkencë
 51. Portal:Shkodra
 52. Portal:Shkupi
 53. Portal:Shoqëri
 54. Portal:Shqipëria
 55. Portal:Sport
 56. Portal:Strip
 57. Portal:Teatro
 58. Portal:Teknikë
 59. Portal:Teknologji
 60. Portal:Tirana
 61. Portal:Tivari
 62. Portal:Turizëm
 63. Portal:Ulqini
 64. Portal:Vlora
 65. Portali:Rozhaja