Selimi III

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Selimi i III

Sulltan Selimi III ishte sulltani i Perandorisë Osmane prej 1789 deri më 1807. Ai ishte në luftë me Rusinë dhe Austrinë. Selimi vjen nga familja Osmanlli.