Skeda:Eighth notes and rest.svg

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Dokument origjinal(skedë SVG, fillimisht 222 × 143 pixel, madhësia e skedës: 5 KB)

Commons-logo.svg Kjo skedë është prej Wikimedia Commons dhe mund të përdoret nga projekte të tjera. Përshkrimi në këtë skedë në këtë faqe nuk është treguar më poshtë. Shko tek faqja përshkruese në Commons Shko tek faqja përshkruese në Commons

Përshkrimi

From http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Eighth_notes_and_rest.png original description follows. Two eighth notes (stems up and down) and an eighth rest on the staff. Created for the eighth note article. *Author en:User:Merphant

Recreated in SVG fomat.

Data (UTC)
Burimi
Autori
Unë, krijuesi i kësaj pune, e publikoj këtu në bazë të licensës në vijim:
GNU head Ju jepet leja për ta kopjuar, shpërndarë dhe/ose ndryshuar këtë dokument sipas kushteve të Licencës GNU për Dokumentim të Lirë, versioni 1.2 ose çdo version të mëpasshëm të publikuar nga Fondacioni Free Software; pa Seksione të Pandryshueshme, pa Tekste Kapakësh të Përparmë, dhe pa Tekste Kapakësh të Pasmë, të dhëna. Një kopje e kësaj license është përfshirë në seksionin e titulluar GNU Free Documentation License.
w:sq:Creative Commons
atributim ndarë njësoj
Kjo skedë është dhënë për përdorim sipas licensës Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Ju jeni i/e lirë:
  • ta shpërndani – ta kopjoni, rishpërndani dhe përcillni punën
  • to remix – të përshtatni punën
Sipas kushteve të mëposhtme:
  • atributim – Ju duhet të atribuoni punën në mënyrën e përcaktuar nga autori ose licensëdhënësit (por jo në çdo mënyrë që sugjeron që ata të miratojnë ju ose përdorimin tuaj të punës)
  • ndarë njësoj – Nëse ndryshoni, transformoni ose ndërtoni mbi këtë punë, ju mund të rishpërndani punën që rezulton vetëm nën të njëjtën licensë ose nën një licensë të ngjashme me të.
Kjo etiketë licencimi u shtua te kjo skedë si pjesë e përditësimit të lincecimit. GDFL.

Regjistri origjinal i ngarkimeve

This image is a derivative work of the following images:

  • File:Eighth_notes_and_rest.png licensed with GFDL
    • 2008-12-21T04:57:25Z Luinfana 213x187 (508 Bytes) Reduce to 1-bit, Floyd-Steinberg dither, clean edges, compress with PNGOUT
    • 2004-11-27T09:28:26Z Mac 213x187 (2983 Bytes) From http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Eighth_notes_and_rest.png

Uploaded with derivativeFX

Historiku skedës

Shtypni mbi një datë/kohë për ta parë skedën siç ishte atëherë.

Data/KohaThumbnailPërmasatPërdoruesiKoment
e tanishme28 korrik 2018 21:02Thumbnail për versionin duke filluar nga 28 korrik 2018 21:02222 × 143 (5 KB)9cfiloruxreduce file size, fix cut-off note stems
16 shkurt 2009 18:04Thumbnail për versionin duke filluar nga 16 shkurt 2009 18:04222 × 140 (11 KB)AJChamaltered sizing
16 shkurt 2009 17:48Thumbnail për versionin duke filluar nga 16 shkurt 2009 17:4862 × 39 (10 KB)AJCham{{Information |Description=From http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Eighth_notes_and_rest.png original description follows. Two eighth notes (stems up and down) and an eighth rest on the staff. Created for the eighth note article. *Aut

Përdorimi global i skedës

Wiki-t e tjerë në vijim e përdorin këtë skedë:

Shikoni më shumë përdorim global të kësaj skede.

Metadata