Tërpeza e Poshtme

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Tërpeza e Lindes është një vendbanim në komunën e Malishevës, Kosovë. Aty jeton dhe fotomodelja Greta Bytyqi