Lista e serialeve

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
(Përcjellë nga Lista e serive)

Kjo është lista e serialeve të transmetuara në Shqipëri dhe Kosovë.


Sipas shteteve[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Amerika[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Anglia[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Franca[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Gjermania[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Italia[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Spanja[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Suedia[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Sipas zhanrit[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Drama[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Seria Fillimi Fundi Shteti SQ
Dallas 1978 1991 ShBA
Desperate Housewives 2004 ShBA Shtepiake të dëshpëruar
Dynasty 1981 1989
ER - Ermergency Room 1994
Lost 2004 Humbur

Drama komedi (Dramedy)[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Seria Fillimi Fundi SQ
Sex and the City 1998 2004 Seks dhe Qyteti

Drama rinore[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Seria Fillimi Fundi SQ
O.C., California 2003

Komedi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Seria Fillimi Fundi SQ
According to Jim 2001
Cheers 1982 1993
Everybody Loves Raymond 1996 2005
Friends 1994 2004
Joey 2004 2006 Xhoi
King of Queens 1998
Married... with Children (Al Bundy) 1987 1997
Scrubs 2002
The Fresh Prince of Bel-Air 1990 1996
What I Like About You 2003

Komedia shqip[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Seria Fillimi Fundi
Familja moderne 2004 2011
Kafeneja Jonë 2004 2017
O sa mirë 2013
Zyrja për Gjithçka 2014 2016
Çka ka Shpija 2014
Tre Gjermanët e trashë 2005 2007

Animim[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

titulli fillimi fundi Shteti SQ
American Dad 2005
Angry Beavers
Drawn Together 2004 ShBA
Family Guy 1999
2005
2002
-
Futurama 1999 2003
Robot Chicks 2005
Simpsons 1989
Spongebob Squarepants 1999
South Park 1997
The Fairly OddParents 2001

Aksion[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Seria Fillimi Fundi SQ
24 2001
Remington Steele 1982 1987

Fantazi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Seria Fillimi Fundi SQ
Angel 1999 2004
Buffy - The Vampire Slayer 1997 2003
Charmed 1998
Heroes 2006
Sabrina - The Teenage Witch 1996 2003

Krimi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Seria Fillimi Fundi SQ
Miami Vice 1984 1989
Monk 2002
Numb3rs 2004
Columbo ????

Jerry Bruckheimer Produksion[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Seria Fillimi Fundi SQ
C.S.I.
C.S.I. - Miami
C.S.I. - NY
Cold Case
Without a Trace

Science Fiction[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Seria Fillimi Fundi SQ Shteti
Stargate 1998

Show/Emision[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Seria Fillimi Fundi SQ
Saturday Night Live 1975
MADtv 1995Shiko dhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]