Përdoruesi:AT44/Admin

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Faqja ime Faqja e diskutimeve Kontribute Projekte Vegla Admin

Të përgjithshme 1
 • {{Përshëndetje}} • {{TungWiki}}
 • {{pa referenca}} • {{citim i duhur}} • {{Cn}}
 • {{Dyshim-ref-sek}}
 • {{gjuha shqipe}}
 • {{pov}}
 • {{për përmirësim}}
 • {{perm-urgj}}
 • {{dyshim}}
 • {{Duke punuar|--~~~~}}
 • {{Kryesor| Titull}}
 • {| class="wikitable" |- | | | |- | | |}
 • {{Col-begin}}{{Col-nr}}{{Col-end}}
 • <div style="-moz-column-count:5; column-count:5; -webkit-column-count:5;"> TEKST </div>

 • {{Quote box | width=25% | align=right | quote= "blablablalblalalal"|source= burirmi }}
Të përgjithshme 2
 • {{kontrollim burimi}} =
 • {{SC|Data|Arsyeja}}
 • {{dead link}} =[lidhje e vdekur]
 • <!-- XxX -->
 • {{shkronja}}

Anti-Vandalizëm
 • {{Paralajmërim}}
 • {{Paralajmërim 2}}
 • {{Paralajmërim 3}}
 • {{Stampa:StopReklama}}
 • {{Vini Re!}}
 • {{Gabim}}
 • {{Pb|lang=sq|time=PERIUDHA|arsyeja= ARSYE|link=PROVA|firma=—~~~~}} Pb

Të tjera
 • {{subst:Unsigned|Example|koha}}
 • {{Gris|Shiko [[Wikipedia: Kuvendi#Grisje e menjëhershme e artikujve biografikë të kopjuar dhe pa referenca|këtu]]}}
 • [[Wikipedia:Pastruesi|Pastro!]]
 • [[Wikipedia:Vini Re!|Vini re!]]
 • [[Wikipedia:Sigurimi i cilësisë|Sigurimi i Cilësisë]]
 • {{columns-list|3| }}
 • {{Ky artikull|Ky artikull flet për [[]], për X shiko këtu.}}

Norma & Udhëzime


Infobox


Faqe ndihmëse

Të tjera