Roentgeniumi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
(Përcjellë nga Roentgenium)
Jump to navigation Jump to search
Roentgeniumi

Roentgeniumi është një element kimik me simbolin Rg dhe numrin atomik 111.