Jump to content

Flamuri i Bosnjës dhe Hercegovinës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Flamuri i Bosnjës dhe Hercegovinës

Flamuri i Bosnjës dhe Hercegovinës përmban një kolonë të kaltër nga ana e djathtë, një trekëndësh këndëdrejt të kthyer përmbys kurse pjesa e mbetur e flamurit përbëhet nga një fushë e kaltër dhe me shtatë yje të bardha të plota dhe to gjysma të yjeve, një në pjesën e sipërme dhe një në pjesën e poshtme. Yjet janë të renditura përgjatë hipotenuzës së trekëndëshit.