Jump to content

Flamuri i Estonisë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Flamuri i Estonisë

Flamuri i Estonisë është një flamur tirngjyrësh që përmban tri shufra horizontale me ngjyrë të kaltër (maje), të zezë, dhe të bardhë. Madhësia normale është 105 × 165 cm. Në estonisht quhet "sinimustvalge", që do të thotë "kaltër-zi-bardhë"), pra ngjyrat e flamurit.