Jump to content

Flamuri i Malit të Zi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Flamuri i Malit të Zi

Flamuri i Malit të Zi u adoptua zyrtarisht me miratimin e ligjit për simbole shtetëror më 13 korrik 2004 me propozimin e qeverisë malazeze. Flamuri është i kuq, i rrethuar me një drejtkëndësh të arit dhe me stemën e Malit të Zi në mes.