Jump to content

Flamuri i Qipros

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Flamuri i Qipros

Flamuri i Qipros hyri në përdorim më 16 gusht, 1960 nën Marrëveshjen e Zürich-ut dhe Londrës, me ç'rast u hartua edhe kushtetuta dhe Qipro u bë shtet i pavarur.