Përdoruesi:Tëfcí/Kantieri2

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Kantieri 2
Mirë se vini në Wikipedia,
78.306 artikuj në Shqip

Artikulli i javës

Fotografia e javës

Wikipedia

Wikipedia (Enciklopedia e lirë), synon krijimin e një enciklopedie të plotë, pa gabime, në të gjitha gjuhët, e korrigjueshme nga të gjithë dhe e lirë për përdorim. Uikipedia përdor teknikën Wiki si mjet bashkëpunimi midis autorëve.

Çdokush prej jush mund të kontribuojë vullnetarisht me dijen e tij për zgjerimin e mëtejshëm të kësaj enciklopedie të lirë. Hapat fillestare janë më se të thjeshta. Shikoni edhe këtu.
Vini Re! - Jeni të lutur të emëroni faqet që krijoni në trajtën e shquar dhe të përdorni germat Ë, Ç, ë, ç në fjalët e duhura.

Regjistrohu tani!

Logoja e Wikipedias

Anëtarësohu!
Aksesi i lirë në dije për secilin është parimi i këtij shërbimi.

Lajmet

Për më shumë lajmet shiko dhe këtë: Wikilajme
Papa Françesku

Ngjarje me 20 nëntor

SETI, Kërkimi për Mençuri Jashtë-Tokësore.
  • 284 - Diokletiani u zgjodh Perandor Romak.
  • 1920 - Në Tepelenë tërmeti me 8 ballë shkaktoi 36 viktima dhe 102 të plagosur, shkatërroi 2 500 shtëpi dhe la pa strehë 15 000 njerëz.
  • 1974 - Departamenti i Drejtësisë i Kombeve të Bashkuara hedh në gjyq korporatën AT&T, ky gjykim në fund shpie në shpkëputjen e Bell System nga AT&T.
  • 1984 - U themelua SETI. (figura)
  • 1985 - U paraqit Microsoft Windows 1.0.

Enciklopedia

Exquisite-opera.png

Shkencat Natyrore dhe Matematika

AstronomiaBiologjiaFizikaGjeografiaInformatikaKimiaMatematikaMjekësiaStatistikaShkencat e Ambientit dhe MjedisitShkencat e Tokës

Epiphany-bookmarks.png

Shkencat Sociale dhe Filozofia

AntropologjiaArkeologjiaEkonomiaFilozofiaGjuhaLetërsiaHistoriaMitologjiaPsikologjiaSociologjiaShkencat Politike

Exquisite-kfm home.png

Shkencat e Zbatuara

AlbanologjiaAgrikulturaArkitekturaBiznesiKomunikimiArsimiInxhinieriaShtetiLigjiShkencat e Librarisë dhe InformacionitPolitikaProgramimTeknologjiaTransporti

Exquisite-amorok.png

Kultura dhe Arti

AktrimArgëtimiBaletiInternetiFejaFestatFilmiFotografiaLetërsiaLojaMuzikaPikturaArtizanatiRadioSeriaSportiTeatriTelenovelaTelevizioniTurizmi

Crystal 128 desktop.png

Lista

FilmaQytetet shqiptareShteteKryeqyteteLojra vizualePC ProgramePseudonimeKompaniUniversiteteBiografiAparateLibraEmra

Crystal Clear app kdvi.png

Kategori të Tjera

InternetiShoqëria CivileIlirëtBotanikaAtlasi