Wikipedia:Faqja kryesore/A e dini se/Arkiva/2013

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

redakto Arkivat: 2012 - 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017 - 2018 - 2019 - 2020 - 2021 - 2022 - 2023 - 2024 - 2025 - 2026


Virgjëresha Marjam (Maria) dhe Isa (Jezusi) në një miniaturë persiane.
Virgjëresha Marjam (Maria) dhe Isa (Jezusi) në një miniaturë persiane.

Saranda në vitin 1918
Saranda në vitin 1918

Murale e në kishën e Shën Nikollës në Voskopojë, pikturuar nga David Selenicasi
Murale e në kishën e Shën Nikollës në Voskopojë, pikturuar nga David Selenicasi

Pamje e qytetit të Krastës nga maja e Noit të Madh (1848 m). Qyteti ndodhet 7.7 km larg në vijë ajrore nga maja ku është kapur fotoja.
Pamje e qytetit të Krastës nga maja e Noit të Madh (1848 m). Qyteti ndodhet 7.7 km larg në vijë ajrore nga maja ku është kapur fotoja.

Shkolla shqipe e Filatit, 1944
Shkolla shqipe e Filatit, 1944