Jump to content

Christina Chanée

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Christina Chanée (e lindur si : Christina Birch Wongskul) është një këngëtare Daneze-Tailandeze dhe një këngëtare me zhanër pop e cila do të riprezantojë DanimarkënFestivalin Evropian të Këngës 2010 bashkë me Tomas N'evergreen të cilët do të performojnë këngën In a Moment Like This, Kjo këngë fitoi Dansk Melodi Grand Prix 2010.

Këngëtarja Chanée momentalisht jeton në një pjesë të KopenhagenitDanimarkë.