Jump to content

Tomas N'evergreen

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

N'evergreen i lindur si Tomas Christiansen është një këngëtarë Danez-Rus, i lindur në Aarhus, Danimarkë në 1969, gjithashtu ai mori pjesë në finale e madhe për Rusinë në Festivalin Evropian të këngës 2009. N'evergreen në bashkpunim me Christina Chanée dhe këngën " In a Moment Like This " (Në një moment si ky) do ri-prezantojnë Danimarkën në Festivalin Evropian të Këngës 2010 që do mbahet në shtetin fqinj të Danimarkës, Oslo-Norvegji.