It's for You

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Flag of Ireland.svg It's for You
Festivali Evropian i Këngës 2010
Shteti Irlanda
Performues Niamh Kavanagh
Gjuha Angleze
Kompozitorë Niall Mooney, Mårten Eriksson, Jonas Gladnikoff
Tekstshkrues Lina Eriksson
Performanca e Finales
Paraqitjet tjera
◄ Et Cetera (2009)   

It's for You (Shqip:Është për ty) është këngë nga Niamh Kavanagh e kompozuar nga Niall Mooney, Mårten Eriksson dhe Jonas Gladnikoff dhe e shkruar nga Lina Eriksson. Kjo këngë do riprezantojë IrlandënFestivalin Evropian të Këngës 2010.