Jump to content

Udhëheqës të shteteve në vitin 1905

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Udhëheqës të shteteve në vitin 1905 janë të radhitur sipas kontinenteve dhe pastaj në kontinente janë të radhitura shtetet sipas shkronjës.

Afrikë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Amerika e Jugut[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Amerika e Veriut[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Australia dhe Oqeania[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Azi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Europë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Liderët Botërorë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Referimet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]