Lista e deputetëve të Legjislaturës VIII të Kuvendit të Shqipërisë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Lisa e deputetëve të legjislaturës XVIIIKuvenditRepublikës së Shqipërisë, vitet 2013-2017.

Deputetët[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Partia Demokratike[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. Albina Deda
  2. Aldo Bumçi
  3. Alban Zeneli
  4. Albana Vokshi
  5. Arben Imami
  6. Arben Ristani
  7. Ardian Turku
  8. Astrit Patozi
  9. Astrit Veliaj
  10. Bedri Hoxha
  11. Bedri Mihaj (zëvendësoi Sokol Olldashin)
  12. Besnik Dushaj
  13. Dashamir Shehi
  14. Edi Paloka
  15. Edmond Spaho
  16. Eduard Halimi
  17. Eduard Selami
  18. Eleina Qirici
  19. Flamur Noka
  20. Florjon Mima
  21. Genc Pollo
  22. Genc Ruli
  23. Gent Strazimiri
  24. Gerti Bogdani
  25. Gjergji Papa
  26. Gjovalin Bzhetaj
  27. Halim Kosova
  28. Helidon Bushati
  29. Igli Cara
  30. Jorida Tabaku
  31. Jozefina Topalli
  32. Kastriot Islami
  33. Keltis Kruja
  34. Kozma Dashi
  35. Liljana Elmazi
  36. Luçiano Boçi
  37. majlinda Bregu
  38. Mesila Doda
  39. Myqerem Tafaj
  40. Oerd Bylykbashi
  41. Ridvan Bode
  42. Roland Keta
  43. Sali Berisha
  44. Sokol Olldashi
  45. Sherefedin Shehu
  46. Voltana Ademi

Partia Socialiste[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. Adelina Rista (zëvendësoi Eglantina Gjermenin)
  2. Alfred Peza
  3. Anastas Angjeli
  4. Andrea Marto
  5. Anduel Xhindi (zëvendësoi Ilirjan Celibashin)
  6. Anila Agalliu (zëvendësoi Ermonela Felajn)
  7. Arben Ndoka (zëvendësoi Mirela Nelin (Syku) që zëvendësoi Mejreme Delishin, që zëvendësoi Mimi Kodhelin)
  8. Arben Çuko
  9. Armando Prenga
  10. Armando Subashi
  11. Arta Dade
  12. Artan Gaçi
  13. Bashkim Fino
  14. Ben Blushi
  15. Besnik Baraj
  16. Blendi Klosi
  17. Blerina Gjylameti (zëvendësoi Lindita Nikollën)
  18. Dashamir Kamberi (zëvendësoi Arben Ahmetajn)
  19. Dashamir Peza
  20. Eduard Bejko
  21. Eduard Shalsi
  22. Enkelejda Shkreli (zëvendësoi Milena Hariton)
  23. Erion Braçe
  24. Erjeta Alhysa (zëvendësoi Ditmir Bushatin)
  25. Ervin Bushati (zëvendësoi Saimir Tahirin)
  26. Ervin Koçi
  27. Esmeralda Shkjau (zëvendësoi Ilir Beqajn)
  28. Fatmir Toçi
  29. Fatmir Xhafa
  30. Fidel Ylli
  31. Gentian Bejko
  32. Gramoz Ruçi
  33. Ilir Beqaj
  34. Ilir Xhakolli
  35. Ilirjan Pendavinji
  36. Klodiana Spahiu
  37. Koço Kokëdhima
  38. Luiza Xhuvani
  39. Luljeta Arapi (zëvendësoi Damian Gjiknurin)
  40. majlinda Bufi
  41. Mimoza Hafizi
  42. Musa Ulqini
  43. Namik Dokle
  44. Namik Kopliku
  45. Olta Xhaçka
  46. Pandeli majko
  47. Parid Cara
  48. Paulin Stërkaj
  49. Piro Lutaj
  50. Pjerin Ndreu
  51. Rakip Suli
  52. Sadri Abazi
  53. Shkëlqim Cani
  54. Taulant Balla
  55. Tom Doshi
  56. Valentina Leskaj
  57. Vasilika Hysi
  58. Vexhi Muçmata
  59. Vladimir Kosta ( zëvendësoi Erion Veliajn )
  60. Xhemal Qefalia
  61. Ylli Ziçishti

Lëvizja Socialiste për Integrim[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. Agron Çela
  2. Bujar Derveni (zëvendësoi Edmond Panaritin, që zëvendësoi Ermira Koçin, që zëvendësoi Klodjana Pashkajn, që zëvendësoi Merita Kuçin, që zëvendësoi Silvana Maksutin, që zëvendësoi Lefter Kokën)
  3. Bujar Kollgjeri (ishte deputet i Partisë Republikane)
  4. Gledion Rehovica
  5. Gjovalin Kadeli (ishte deputet i Partisë Demokratike)
  6. Ilir Meta
  7. Kejdi Mehmetaj (zëvendësoi Klajda Gjoshën)
  8. Luan Rama
  9. Monika Kryemadhi
  10. Petrit Vasili
  11. Përparim Spahiu
  12. Piro Kapurani
  13. Robert Bitri
  14. Silva Caka ( zëvendësoi Nasip Naçon)
  15. Spartak Braho
  16. Shkëlqim Selami
  17. Vangjel Tavo

Partia Republikane[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. Agron Duka
  2. Fatmir Mediu
  3. Ylli Shehu

Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. Aqif Rakipi
  2. Dashamir Tahiri
  3. Omer Mamo
  4. Shpëtim Idrizi ( ishte deputet i Partisë Demokratike)
  5. Tahir Muhedini

Shiko dhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]