Përdoruesi:Csörföly D

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

KUFALG KUFAngola KUFBUL KUFBenini KUFBotsuana KUFBregu i Fildishtë KUFBurkina Faso KUFBurundi KUFDAN KUFEST KUFEgjipti KUFEritrea KUFEtiopia KUFFIN KUFFRA KUFGJE KUFGRE KUFGaboni KUFGambia KUFGana KUFGuineja KUFGuineja Bizare KUFGuineja Ekuatoriale KUFHOL KUFHUN KUFIRL KUFISL KUFITA KUFKOS KUFKRO KUFKameruni KUFKenia KUFKepi i Gjelbër KUFKomoros KUFLET KUFLIH KUFLIT KUFLUK KUFLesoto KUFLiberia KUFLibia KUFMAL KUFMAQ KUFMOL KUFMON KUFMadegaskari KUFMalevia KUFMali KUFMaroku KUFMauritania KUFMauritius KUFMozambiku KUFNOR KUFNamibia KUFNigeri KUFNigeria KUFPOL KUFPOR KUFQIP KUFRAJ KUFRUM KUFRUS KUFRepublika Demokratike e Kongos KUFRepublika e Afrikës Qendrore KUFRepublika e Kongos KUFRuanda KUFSANMARINO KUFSEM KUFSHQ KUFSLLOVA KUFSLLOVE KUFSPA KUFSUE KUFSanxhaku KUFSao Tome dhe Principe KUFSejshelli KUFSenegali KUFSiera Leone KUFSomalia KUFSuazilandia KUFSudani KUFTUR KUFTanzania KUFTogo KUFTunizia KUFUKR KUFUganda KUFXhibuti KUFZVI KUFZambia KUFZimbabveja KUFÇEK KUFÇadi


000 Algjeria harta.PNG
POR.
S P A N J A
IT.
TUN.
L I B I A
N I G E R I
M A L I
MAUR.
S.O.
M A R O K U
Deti Mesdhe
Oqeani
Atlantik
redaktoni hartën


000 Angola harta.PNG
Rep. e KONGOS
Rep. Dem.
K O N G O
ZAMBIA
BOTSUANA
N A M I B I A
Oqeani
Atlantik
redaktoni hartën


000 Bullgaria harta.JPG
R U M A N I A
T U R Q I A
IRJM
SER.
Vidin
Llom
Pleveni
Ruse
Varna
Nesebur
Burgaz
Stara
Zagora
Plovidiv
Blagoevgrad
Kurdzhali
redaktoni hartën


000 Benini harta.PNG
B U R K I N A
F A S O
N I G E R I
N I G E R I A
T O G O
G A N A
Oqeani Atlantik
redaktoni hartën


Botswana map notext.png
--
--
--
--
--
--
--
Deti Mesdhe
Oqeani
Atlantik
redaktoni hartën


000 Bregu i Fildishtë harta.PNG
GUI.
MALI
BURKINA FASO
GANA
LIBERIA
Gjiri i Guinesë
(Oqeani Atlantik)
redaktoni hartën


000 Burkina Faso harta.PNG
M A L I
NIGERI
BENINI
TOGO
G A N A
BREGU I
FLDISHTË
Liqeni
Volta
redaktoni hartën


000 Burundi harta.PNG
R U A N D A
T A N Z A N I A
RD
KONGO
Liq. Kivu
Liq. Tanganjka
redaktoni hartën


000 Danimarka harta.PNG
P O L.
KOPENHAGA
Skagen
redaktoni hartën
000 Estonia harta.PNG
F I N L A N D A
L E T O N I A
RUSIA
Tartu
redaktoni hartën


000 Egjipti harta.PNG
LIBIA
IS.
PAL.
SIR.
JOR.
ARABIA
SAUDITE
S U D A N I
Deti
Kuq
Deti Mesdhe
redaktoni hartën
000 Eritrea harta.PNG
SUDANI
ARABIA
SAUDITE
JEM.
XHIBUTI
E T I O P I A
Deti
Kuq
redaktoni hartën


000 Etiopia harta.PNG
SUDANI
ERITREA
JEMENI
XHIB.
SOMALIA
SOMALIA
KENIA
UGAN.
Oqeani
Indian
redaktoni hartën


000 Finlanda harta.PNG
NORVEGJIA
RUSIA
RUSIA
ESTONIA
SUEDIA
HELSINKU
Ivalo
redaktoni hartën


000 Franca harta.PNG
BRITANIA E
MADHE
BELGJ.
HOLANDA
GJERMANIA
LUKSEMBURGU
AUSTRIA
ZVICRA
ITALIA
MONAKO
ANDORA
S P A N J A
Korsika
(FR)
redaktoni hartën


000 Gjermania harta.PNG
DANIMARKA
POLONIA
REPUBLIKA
ÇEKE
AUSTRIA
LIHTENSTAJNI
ZVICRA
FRANCA
LUKS.
BELGJ.
HOLANDA
Dresdeni
Kili
Rostoku
Lybeki
Hamburgu
Porti Bremen
Emdeni
Bremeni
Hanoferi
Magdeburgu
Duisburgu
Eseni
Dyseldorfi
Kaseli
Lajpcigu
Kolognja
Boni
Frankfurti
Nyrëmberg
Visbadeni
Manhajmi
Shtutgarti
Munihu
redaktoni hartën


redaktoni hartën


000 Gaboni harta.PNG
K A M E R U N I
REP.
KONGO
REP.
KONGO
GUINEJA
EKUATORIALE
Oqeani
Atlantik
redaktoni hartën


000 Gambia harta.PNG
S E N E G A L I
S E N E G A L I
Oqeani
Atlantik
redaktoni hartën


000 Gana harta.PNG
BURKINA FASO
BENINI
TOGO
BREGU I
FILDISHTË
O q e a n i
A t l a n t i k
Gjiri i Guinejës
Bregu i Beninit
redaktoni hartën


000 Guineja harta.PNG
GUIMEJA
BIZARE
GAMBIA
SENEGALI
M A L I
BREGU
I FILD.
LIBERIA
SIERA
LEONE
Oqeani Atlantik
redaktoni hartën


000 Guineja Bizare harta.PNG
SENEGALI
GAMBIA
GAMBIA
S E N E G A L I
G U I N E J A
Oqeani Atlantik
redaktoni hartën


000 Guineja Ekuatoriale harta.PNG
K A M E R U N I
G A B O N I
Oqeani Atlantik
redaktoni hartën


redaktoni hartën


Hungaria harta.png
SLLOVAKIA
UKRAINA
RUMANIA
SERBIA
KROACIA
SLLO.
AUSTRIA
redaktoni hartën


000 Irlanda harta.PNG
(Br. e M.)
Irlanda Ver.
Nju Ros
redaktoni hartën


000 Islanda harta.PNG
Viku
redaktoni hartën


000 Italia harta.PNG
ZVICRA
AUSTRIA
SLLO.
HUNGARIA
KROACIA
B.dhe H.
SER.
dhe
MAL.
SHQ.
TUNIZI
ALGJ.
FRA.
Bari
redaktoni hartën


H U N G A R I A
R U M A N I A
BULLGARIA
I. R. J. M.
SHQIPËRIA
KROACIA
BOSNJA
dhe
HER CEGOVINA
VOJVODINA
M A L C I A
redaktoni hartën
000 Kroacia harta.PNG
AUSTRIA
IT.
SLLOVENIA
H U N G A R I A
B O S N J A
dhe
H E R C E G O V I N A
SER.
MALI I ZI
ITALIA
redaktoni hartën


000 Kameruni harta.PNG
N I G E R I A
Ç A D I
REPUBLIKA
QENDRORE
AFRIKANE
REP. KONGO
GABONI
G. EKUT.
G.E.
Oqeani
Atlantik
Liq. Çad
redaktoni hartën


000 Kenia harta.PNG
SUDANI
E T I O P I A
SOMAL.
T A N Z A N I A
UGANDA
OQEANI
INDIAN
Liq. Viktoria
redaktoni hartën


000 Kepi Verde harta.PNG
OQEANI ATLANTIK
(Verior)
redaktoni hartën


000 Komoros harta.PNG
Majote
Administruar nga Franca,
marur nga Komoros
OQEANI INDIAN
Kanali i
Mozambikut
redaktoni hartën


000 Letonia harta.JPG
E S T O N I A
R U S I A
BJELLORUSA
L I T U A N I A
Jurmala
redaktoni hartën


000 Lihtenshtajni harta.PNG
A U S T R I A
Z V I C R A
Esheni
redaktoni hartën


000 Lituania harta.PNG
L E T O N I A
R U S I A
Kalingradi
BJELLORUSIA
P O L O N I A
Utena
redaktoni hartën


000 Luksemburgu harta.PNG
G J E R M A N I A
F R A N C A
B E L G J I K A
Eshi
redaktoni hartën


000 Lesoto harta.PNG
AFRIKA E JUGUT
AFRIKA E JUGUT
redaktoni hartën


000 Liberia harta.PNG
SIERA
LEONE
GUINEJA
BREGU I
FILDISHTË
OQEANI ATLANTIK
(Verior)
redaktoni hartën


000 Libia harta.PNG
TUNIZIA
(GR.)
EGJ.
SUDANI
Ç A D I
N I G E R I
ALGJ.
Kreta
Deti Mesdhe
redaktoni hartën


redaktoni hartën


redaktoni hartën


000 Moldavia harta.PNG
U K R A I N A
UKRAINA
R U M A N I A
Briceni
redaktoni hartën


000 Monako harta.PNG
F R A N C A
pallati
redaktoni hartën


000 Madegaskari harta.PNG
KOMOROSI
Ishujlli Glorioso
(FRANCA)
Majote
Administruar nga Franca,
marur nga Komoros
Ngushtica
e
Mozambikut
OQEANI
INDIAN
redaktoni hartën


000 Malevia harta.PNG
ZAMBIA
TANZANIA
MOZAMBIKU
MOZAMBIKU
ZIMB.
Ish. Çisimulu
(MALAVIA)
Likoma
(MALAVIA)
Liqeni
Njaza
Liqeni
Malombe
Liqeni
Çilva
redaktoni hartën


000 Mali harta.PNG
SAHARA
PERËNDIMORE
ALGJERIA
NIGERI
NIGERIA
BENINI
TOGO
BURKINA FASO
GANA
BR. I FILDISHTË
GUINEJA
SIERA
LEONE
SENEGALI
MAURITANIA
redaktoni hartën


000 Maroku harta.PNG
PORT.
SPANJA
Algjeria
MAUR.
SAHARA
PERËNDIMORE
(SP)
Ceuta
(SP)
Melilla
OQEANI
ATLANTIK
Deti Mesdhe
Oujda
redaktoni hartën


000 Mauritania harta.PNG
SAHARA
PERËNDIMORE
ALGJERIA
MALI
SENEGALI
OQEANI
ATLANTIK
redaktoni hartën


000 Mauritius harta.PNG
OQEANI INDIAN
OQEANI
INDIAN
redaktoni hartën
000 Mozambiku harta.PNG
Z A M B I A
T A N Z A N I A
MALEVIA
SUAZ.
AFRIKA E
JUGUT
ZIMBABVEA
OQEANI
INDIAN
redaktoni hartën
000 Norvegjia harta.PNG
S U E D I A
FINLANDA
RUS.
ESTONIA
Hamerfest
redaktoni hartën
000 Namibia harta.PNG
A N G O L A
ZAMBIA
B O T S U A N A
AFRIKA E
jUGUT
OQEANI
ATLANTIK
redaktoni hartën
000 Nigeri harta.PNG
ALGJERIA
LIBIA
ÇADI
KAM.
NIGERIA
BENINI
TOGO
BUR.
MALI
Liqeni
Çad
redaktoni hartën
000 Nigeria harta.PNG
N I G E R I
ÇADI
KAMERUNI
BENINI
MALI
G. EKU.
Ishulli
Bakasi
Liqeni
Çad
Gjiri i Guinejës
OQEANI ATLANTIK
redaktoni hartën
000 Polonia harta.PNG
LITUANIA
GJ.
ÇEKIA
RUSIA
SLLOVALIA
BJE.
UKRAINA
ITALIA
redaktoni hartën
000 Portugalia harta.PNG
S P A N J A
S P A N J A
Faro
000 Qiproja harta.PNG
(Br. e M.)
(Br. e M.)
redaktoni hartën
000 Afrika e Jugut harta.PNG
NAMIBIA
B O T S U A N A
ZIMBABVEJA
MOZ.
SUA.
LES.
Kepi i
Shpresës
Oqeani
Atlantik
Oqeani Indian
redaktoni hartën
000 Rumania harta.PNG
POLONIA
SLLOVAKIA.
HUNGARIA
UKRAINA
MOL.
BULLGARIA
SERBIA
redaktoni hartën
350.px
EVROPA
KAZAKSTANI
MOMGOLIA
KINA
redaktoni hartën
000 Republika Demokratike e Kongos harta.PNG
KAMERUNI
REP. QEN. AFR.
SUDANI
UG.
RU.
BUR.
TAN.
ZAMBIA
ANGOLA
ANG.
REP.
KONGO
GABONI
Oqeani
Atlantik
redaktoni hartën
redaktoni hartën
Republic of the Congo map notext.png
POR.
S P A N J A
IT.
TUN.
L I B I A
N I G E R I
M A L I
MAUR.
S.O.
M A R O K U
--
--
--
--
--
--
--
Deti Mesdhe
Oqeani
Atlantik
redaktoni hartën
000 Ruanda harta.PNG
REP. DEM.
KONGO
UGANDA
TANZANIA
TANZANIA
BURUNDI
Liq.
Kivu
redaktoni hartën
000 San Marino harta.PNG
I T A L I A
I T A L I A
redaktoni hartën
000 Serbia dhe Mali i Zi.PNG
H U N G A R I A
R U M A N I A
BULLGARIA
K O S O V A
MAQEDONIA
SHQIPËRIA
KROACIA
BOSNJA
dhe
HER CEGOVINA
V o j v o d i n a
P a s h a l u k u
i
S e r b i s ë
R a s h k a
S a n x h a k u
T o p l i c a
Mali i Zi
redaktoni hartën
redaktoni hartën
000 Sllovakia harta.PNG
P O L O N I A
UKR.
H U N G A R I A
RU.
AU.
R E P.
Ç E K E
Tërnava
redaktoni hartën
000 Sllovenia harta.PNG
A U S T R I A
HUN.
K R O A C I A
ITA.
B. dhe H.
Maribori
redaktoni hartën
000 Spanja harta.PNG
F R A N C A
ALGJERIA
MAROKU
PORT.
(Br.M.)
Gjibraltari
Ceta
(SPA.)
Barcelona
redaktoni hartën
000 Suedia harta.PNG
FINLANDA
EST.
LETONIA.
LITU.
RU.
DAN.
NORVEGJIA
FIN.
NOR.
Kiruna
redaktoni hartën
Noimage.png
H U N G A R I A
R U M A N I A
BULLGARIA
K O S O V A
MAQEDONIA
SHQIPËRIA
KROACIA
BOSNJA
dhe
HER CEGOVINA
M A L C I A
redaktoni hartën
000 Sao Tome dhe Principe harta.PNG
OQEANI ATLANTIK
(Gjiri i Guinejës)
redaktoni hartën
000 Sejshelli harta.PNG
OQEANI INDIAN
redaktoni hartën
000 Senegali harta.PNG
M A U R I T A N I A
MALI
GUINEJA
GUINEJA
BIZARE
GAMBIA
OQEANI
ATLANTIK
redaktoni hartën
000 Siera Leone harta.PNG
G U I N E J A
L I B E R I A
OQEANI ATLANTIK
redaktoni hartën
000 Somalia harta.PNG
E T I O P I A
KENIA
Gjiri i Adenit
OQEANI INDIAN
Ekuatori
redaktoni hartën
000 Suazilandia harta.PNG
AFRIKA E
JUGUT
AFRIKA E
JUGUT
MOZ.
redaktoni hartën
000 Sudani harta.PNG
LIBIA
EGJIPTI
AR.
SA.
ERIT.
E T I O P I A
KENIA
UGANDA
REP. QEN.
AFRIKANE
REP. DEM. KONGO
ÇADI
Deti
Kuq
redaktoni hartën
000 Turqia harta.PNG
BULLGARIA
GJEORGJIA
ARM.
AZ.
IRA.
IRAKU
SIRIA
Izmiri
redaktoni hartën
000 Tanzania harta.PNG
UGANDA
K E N I A
MOZAMBIKU
MAL.
Z A M B I A
REP.DEM.
KONGO
BURU.
RUAN.
OQEANI
INDIAN
L. Viktoria
Liqeni
Tanganyika
Liqeni
Njaza
redaktoni hartën
000 Togo harta.PNG
BURKINA
FASO
BENINI
G A N A
O. ATLANTIK
Gj.Beninit'
redaktoni hartën
000 Tunizia harta.PNG
ALGJERIA
L I B I A
A L G J E R I A
Deti Mesdhe
redaktoni hartën
000 Ukraina harta.PNG
BJELLORUSIA
RUSIA
MO.
RUMANIA
HUNG.
SLLOV.
POLONIA
Ismajli
redaktoni hartën
000 Uganda harta.PNG
SUDANI
KENIA
T A N Z A N I A
RUANDA
REP. DEM.
KONGO
Ekuatori
Liqeni
Viktoria
L.Gjorgje
L.Eduard
L.Albert
L.Kjoga
L.Kvania
redaktoni hartën
000 Xhibuti harta.PNG
E T I O P I A
E R I T R E A
JEM.
S O M A L I A
Liq. Asal
Deti i Kuq
redaktoni hartën
000 Zvicra harta.PNG
GJERMANIA
LIH.
AUSTRIA
ITALIA
FRANCA
Bazeli
redaktoni hartën
000 Zambia harta.PNG
REP. DEM.
KONGO
TANZANIA
MAL.
MOZ.
ZIMBABVEJA
BOTSUANA
NAMIBIA
ANGOLA
L.Kariba
redaktoni hartën
000 Zimbabveja harta.PNG
Z A M B I A
MOZAMBIKU
MOZAMBIKU
AFRIKA E JUGUT
B O T S U A N A
NAMIBIA
L. Kariba
redaktoni hartën
000 Çekia harta.PNG
G J E R M A N I A
P O L O N I A
SLLOVAKIA
HUNGARIA
A U S T R I A
Ostrava
redaktoni hartën
000 Çadi harta.PNG
L I B I A
SUDANI
REPUBLIKA QENDRORE
AFRIKANE
Rep. Dem. KONGO
KAMER.
NIG.
NIGERI
Liq. Çad
redaktoni hartën