Kategoria:Fshatra në komunën e Dardanës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Komuna e Dardanës[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Qyteza - Dardana dhe fshatrat lista[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

 1. Bllata
 2. Bosca
 3. Bratilloci
 4. Busavata
 5. Çarakoci
 6. Dajkoci
 7. Dazhnica
 8. Desivojca
 9. Feriqeva
 10. Gmica
 11. Gogolloci
 12. Gragjeniku
 13. Grizima
 14. Gjyrisheci
 15. Hajnoci
 16. Hodonoci
 17. Hogoshti
 18. Karaçeva e Epërme
 19. Karaçeva e Poshtme
 20. Kolloleçi
 21. Kopernica
 22. Koretini
 23. Kostadinca
 24. Kranidelli
 25. Kremenata I
 26. Kremenata II
 27. Krileva
 28. Lajçiqi
 29. Leshtari
 30. Lisocka
 31. Maroci
 32. Meshina
 33. Moçari
 34. Muçivërca
 35. Novosella
 36. Petroci
 37. Poliçka
 38. Rahovica
 39. Rogaçica
 40. Ruboci
 41. Sedllara
 42. Strelica
 43. Strezoci
 44. Svirca
 45. Shahiqi
 46. Shipashnica e Epërme
 47. Shipashnica e Poshtme
 48. Tërstena
 49. Topanica
 50. Tugjeci
 51. Vaganeshi
 52. Velegllava e Epërme
 53. Velegllava e Poshtme
 54. Vriqeci
 55. Zajçeci
 56. Zhuja