Përdoruesi:Ko.S.ystem.OV@/Artikuj/Gjeografi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Gjeografi: (28)

A — J: Akrotiri dhe Dhekelia - Barcelona - Bermuda - Cannes - Danubi - Firenca - Guernsey - Hendeku Mariana - Hong Kong - Ishujt Faroe - Jan Mayen - Jersey - Kanton Appenzell Ausserrhoden - Kanton Appenzell Innerrhoden - Kanton Genf -
L — N: Lista sipas Banorve - Lista e Vendbanimeve - Lista e vendeve simbasë sipërfaqes - Nili
O — Z: Olymp - Oqeani - Oqeani Atlantik - Oqeani Pacifik - Paris - Svalbard - Sydney - Vendbanime në Kosovë - Volga


ShBA (72):

A — F: Albany - Boston - Brookline - Brooklyn - Chicago - Dallas - Dollari Amerikan - Fair use
G — L: Hudson River - Las Vegas - Long Island - Los Anxhelosi
M — R: Manhattan - Miami - Mount Rushmore - New Orleans
S — Z: Salt Lake City - San Francisco - Shtetat Federale të Amerikës - Staten Island - Washington D.C.


Mëhalla (2):

A — Z: Çanaçeshme - Gavran


102