Përdoruesi:Ko.S.ystem.OV@/Prova/Faqja Kryesore

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Për momentin ka 80.322 artikuj.
 

Kërko · Si redaktohet një faqe · Pyetje dhe përgjigje · Kuvendi · Kategoritë · Artikuj perfekte · Artikuj të mirë · Indexi A-ZH

Wikipedia (Enciklopedia e Lirë), synon krijimin e një enciklopedie të plotë, pa gabime, në të gjitha gjuhët, e korrigjueshme nga të gjithë dhe e lirë për përdorim. Wikipedia përdor teknikën Wiki si mjet bashkëpunimi midis autorëve. Çdokush prej jush mund të kontribuojë vullnetarisht me dijen e tij për zgjerimin e mëtejshëm të kësaj enciklopedie të lirë. Hapat fillestare janë më se të thjeshta. Shikoni edhe këtu.


Vini Re! - Jeni të lutur të emëroni faqet që krijoni në trajtën e shquar dhe të përdorni germat Ë , Ç , ë , ç në fjalët e duhura.

Enciklopedia
Paramedic cross 01.svg
Shkencat Natyrore dhe Matematika

Astronomia · Biologjia · Fizika · Informatika · Kimia · Matematika · Mjekësia · Statistika · Shkencat e Ambientit dhe Mjedisit · Shkencat e Tokës

Nuvola mimetypes log.png
Shkencat e Zbatuara

Albanologjia · Agrikultura · Arkitektura · Biznesi · Komunikimi · Arsimi · Inxhinieria · Shkencat e Konsumit dhe Familjes · Shteti · Ligji · Shkencat e Librarisë dhe Informacionit · Politika · Programim · Teknologjia · Transporti

Nuvola apps bookcase2.png
Shkencat Sociale dhe Filozofia

Antropologjia · Arkeologjia · Ekonomia · Filozofia · Gjeografia · Gjuha · Letërsia · Historia · Mitologjia · Psikologjia · Sociologjia · Shkencat Politike

Crystal 128 krita.png
Kultura dhe Arti

Aktrim · Argëtimi · Baleti · Gatimi · Interneti · Feja · Festat · Filmi · Fotografia · Letërsia · Loja · Muzika · Pasione · Piktura · Artizanati · Radio · Seria · Skulptura · Sporti · Teatri · Telenovela · Televizioni · Turizmi

Crystal Clear app kdvi.png
Kategori të Tjera

Interneti · Shoqëria Civile · Ilirët · Botanika · Atlasi

Crystal 128 desktop.png
Lista

Lista · Filma · Qytetet shqiptare · Shtete · Kryeqytete · Lojra vizuale · PC Programe · Pseudonime · Kompani · Universitete · Biografi · Aparate · Libra · Emra

Redaktimi
Mirë se vini · Rregullat · Si redaktohet një faqe ? · Të drejtat e autorit · Përpunim tekstesh · Shabllone tabelash · Udhëzues kategorizimi · Projekte të redaktorëve
Wikipedia
Rreth Wikipedias · Ambasada · Kuvendi · Anëtarët · Ndihma · Lajmërime · Statistika · Fjalorthi · Promovimi · Pyetje e Përgjigje

Portale
Portal.svg
Kryesore

Portale · Kryefaqe

Globo terraqueo 3.gif
Vende

Shqipëria · Kosova · Maqedonia · ShBA

Shkenca

Medicina · Gjeografia

Raffael 058.jpg
Kulturë dhe art

Literatura · Muzika · Sporti · Filmi

Wikipedia mbahet nga Fondacioni Wikimedia, një fondacion pa përfitime i regjistruar në Florida, ShBA. Wikimedia mban edhe disa projekte të tjera Wiki:
WikiLibra WikiFjalori WikiCitate WikiBurime WikiSpeciet WikiLajme Commons Meta-Wiki