Jump to content

Komuna e Veçanit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Komuna e Veçanit

Komuna e Veçanit është komunë rurale që shtrihet në pjesën perëndimore të Maqedonisë duke u kufizaur me Komunën e Strugës si dhe në perëndim me Republikën e Shqipërisë.

Qendra e komunës gjendet në Veçan.

Komuna e Veçanit ka një pozitë gjeografike ...

Sipas regjistrimit të vitit 2002 në Komunën e Veçanit jetojnë 2 433 banorë.

Popullata e komunës së Veçanit më së shumti merret me ...

Komuna e Veçanit i përfshin si vendbanim vetëm fshatin Veçan.

Lidhje të jashtme

[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]