Komuna e Gazi Babës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Komuna e Gazi Babës


Komuna e ... është komunë që shtrihet në pjesën ... të Maqedonisë duke u kufizaur me ... . Qendra e komunës gjendet në ...

Gjeografia[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Komuna e ... ka një pozitë gjeografike ...

Demografia[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Sipas regjistrimit të vitit 2002 në Komunën e ... jetojnë 72.617 banorë nga të cilët x % janë ...numri total ishqiptarve nuk dihet sakt % se ende ose akoma nuk ka pas nr te drej dhe efikas dhe po ashtu nuk dihet %

Ekonomia[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Popullata e komunës së ... më së shumti merret me ...bujqsi(spec,patate,domate,shalqi,pjepen dhe produkte tje)blegtori,ndertimtari,tregti,prodhim,industri te vogla si dhe 8% numrit te përgjithshëm jan n gurbet por pre kti numri 95% jan shqiptar

Vendbanimet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Komuna e ... i përfshin këto vendbanime:

autokomand,maxhari,hasanbeg,stajkovc,stracinc,creshov,rashtak,bullacan,bernjanc,inxhikov,idrizov,belinbeg,konjare (e poshtme dhe e eper)

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]