Dallime mes rishikimeve të "Presidenti i Shqipërisë"

Jump to navigation Jump to search
 
==Veprimtaritë private==
Rreth veprimtarive private dhe anëtarësimit në parti dhe organizata politike, flet ligji ineni 89-të i kushtetutësKushtetutës mbi papajtueshmërinë, i cili thotëparashikon se: Presidenti i Republikës nuk mund të mbajë asnjë detyrë tjetër publike, nuk mund të jetë anëtar partie dhe as të kryejë veprimtari tjetër private.
 
==Shkarkimi i presidentit==
Anonymous user

Menyja e lëvizjeve